Profesyonel, Titiz Seçim

Ama aynı özeni ne yazık ki, çok küçük bir kesim, kasalara gösteriyor. Halbuki günümüzde bu kasaların önemi büyük. Örneğin yeni nesil işlemcilerden Pentium 4 veya AMD Athlon’dan birini tercih ettiğinizi varsayalım.

Elan Vital A10 İnceleme
CHIP Online Notu 84

Bununla birlikte nVidianın Geforce serisi grafik kartlarını kullanmak istediğinizde kasanın güç kaynağı birden büyük bir önem taşımaya başlar. Profesyonel kullanıcılarının tanıdığı Elan Vital markası bu ay yeni bir kasa ile karşımıza çıktı. A10 olarak adlandırılan bu yeni kasa, 330 watt’lık (EVR-3006) bir güç kaynağına sahip. Bazı kasalarda güç kaynaklarının üzerinde 230 veya 250 watt yazsa da onun öyle olmadığını hemen anlaşılabiliyor.Elan Vital’da ise söylenen değere rahatlıkla güvenebilirsiniz. Sade görünümün yanı sıra boyutları biraz büyük olan bu kasanın iç tasarımı iyi yapılmış. Bazı kasalarda anakartı monte ederken güç kaynağını sökmeniz gerekiyor.

Özetle

Elan Vital A10 alışılagelmiş boyutuna karşın güçlü yapısı ve ergonomik iç yapısı ile profesyonel kullanıcıların tam aradıkları kasa.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Elan Vital A10
Ürün Markası Elan
CHIP Online Notu
84
Okuyucu Yorumları