LG G4 Video İnceleme

LG'nin "gerçek deri kaplamalı" yeni amirali G4 testte!

Uzun zamandır beklediğimiz LG G4, beklediğimize değen bir model olmayı başarıyor. Deri kaplaması ve kavisli yapısıyla rakiplerinden fark yaratan telefonun, tasarım olarak metalik malzemenin görünümü kadar çekici olduğunu söylemek zor. Fakat elit olduğunu da belirtmek gerekli.

Telefonun ekranı ve arabirimi gerçekten başarılı, performans konusunda da rakip amiraller kadar iddialı bir model olmuş G4.

G4'ün gözle görülür en büyük handikaplarından biri ise pil ömründe ortaya çıkıyor. Telefonla günü çıkartıyorsunuz belki ama yoğun kullanımlarda telefonu gün içinde şarja bağlamanız gerekebilir, şimdiden uyaralım.

Kameraya dönersek, özellikle eklenen manüel çekim moduyla iyi sonuçlar almak mümkün. Özellikle gün içinde çekeceğiniz fotoğraflardan fazlasıyla memnun kalacaksınız diye düşünüyoruz, ancak arabirim daha kolaylaştırılabilirdi kanaatindeyiz.

Öte yandan G4'te herhangi bir parmak izi okuyucu, dahili kablosuz şarj ve suya koruma gibi özellikleri göremiyor olmamız da üzücü elbette.

Son olarak gelen bilgilere göre G4'ün fiyatının 2400 TL dolaylarında olması bekleniyor. Eğer sürpriz olmaz da fiyat daha üst seviyelere tırmanmazsa G4'ün rakipleri arasında iyi rekabet edeceğini düşünüyoruz. Özellikle tasarımıyla farklılık yaratan G4'ü yakından incelemekte yarar var.

Okuyucu Yorumları