İnterneti eşlerine tercih edenler de var

Yapılan bir ankette Amerikanların birçoğu interneti eşlerine tercih edebilecklerini söyledi...

Eş mi İnternet mi?

Amerikanların %24'ü internetin bir süreliğine hayat arkadaşlarının yerine geçebileceğine inanıyor. bu sonuca Zogby ve 463 Communications pazar araştırmacılarının bir incelemesi sayesinde ulaşıldı. Hatta bekârların %31'i buna inanıyor.

Anketin sonuçlarına göre katılanların %11'i internete direk erişmek için beyinlerine bir çip yerleştirilmesinde son derece sıcak bakıyor. Her beş Amerikan'dan biri çocuklarının nerede olduğunu bilmek için onlara bir çip taktırabileceklerini söylüyor.

Araştırmanın diğer sonuçları: %6'lık bir grup modern teknolojinin onları Tanrı'dan uzaklaştırdığına inanırken %10 internetin onları Tanrı'ya yaklaştırdığına inanıyor. iPhone ile ilgili de soru soruldu: katılanların %6'sı cihazı Helly Berry, Scarlett Johansson veya Patrick Dempsey'den daha çekici buluyor.

Katılanların % 78'i MySpace gibi sosyal-ağ profillerine sahip. Ama bunların sadece %14'ü bu çevrimiçi-kimliğin önemli olduğuna inanıyor.

Ve ilgi çekici bir sonuç daha: Tüm Amerikan'ların dörtte birinden fazlası isminden vazgeçip 100.000 Dolara yenisini almaya hazır.

Çevrimiçi-Anket 4 Ekimden 8 Ekime kadar devam etti. ABD'de toplam 9743 kişi bu ankete katıldı.

Okuyucu Yorumları