Secret Box-Hide SMS & Contact

SMS, rehber ve arama kayıtlarınızı gizleyebileceğiniz başarılı bir uygulama.

Secret Box-Hide SMS & Contact

Secret Box uygulaması SMS, kontakt ve arma kayıtlarını gizleyebileceğiniz oldukça kullanışlı bir Android uygulaması. Özel yazışmalar ve arama kayıtlarınızın size özel kalmasını istiyorsanız bu uygulamayı mutlaka denemelisiniz.

SMS Gizleme
Telefonunuza gelen kısa mesajları bu uygulama ile gizleyebilir ve şifre koruması altında tutabilirsiniz.

Arama Bilgisi Gizleme
Telefonunuza gelen çağrı ve arama listesini kolayca gizleyebilirsiniz. Bu sayede gün içinde yaptığınız görüşmeler ve gelen çağrılar gizli tutulur.

Görünmez Rehber Kayıtları
Cihazınızın rehberinde kayıtlı kişilere invisible (görünmezlik) özelliği verebilirsiniz. Böylece telefon rehberinizi karıştıran şahıslar bu kayıtları göremeyeceklerdir.

Özel SMS, kontakt ve arama kayıtlarınıza ulaşmak için Secret Box uygulamasını çalıştırıp daha önceden belirlemiş olduğunuz şifreyi girmeniz yeterli olacaktır.

Uygulama ile gizliliğinizi manuel olarak sağlayabileceğiniz gibi bu işi otomatik olarak da yapabiliyorsunuz. Rehberinizde yer alan mesajları tek tek işaretleyip korumaya almak yerine mesajı gönderen şahsı seçerek bu kişiden gelen kısa mesajların ve arama kayıtlarının otomatik olarak gizlenmesini sağlayabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları