Paragon Backup and Recovery 12 Compact (English Version)

Paragon Backup and Recovery 12 Compact, Windows masaüstü Pc ve Laptoplar için kolay kullanımlı ve güçlü bir yedekleme ve kurtarma programıdır

Paragon Backup and Recovery 12 Compact (English Version)

Program hızlı bir şekilde dosya ve klasörlerinizi, işletim sisteminizi veya tüm sabit diskinizi istediğiniz depo kaynağına yedekler.

Küçük sürümü sisteminiz ve değerli bilgilerinizi güvenlik altına almaktadır. Kötü bir durum karşısında hemen geri getirilebilir. Windows 8 ve son HDD standardlarını destekler!

Ana Özellikler:

  • Komple Windows 8 desteği.
  • En son HDD standardlarını destekler. AFD (Advanced Format Drive), 2TB+ ve non-512B sector boyutlu sürücüleri destekler.
  • Boot Düzeltici. Güçlü bir şekilde işletim sistemi başlangıcını geri kurtarır.
  • Seçici kurtarma. Tüm yedeklenen bilgiden istenileni geri kurtarma.
  • Partisyon ayarlayıcı. Kaybolan bilgilerinizi partisyon ayarlaması yüzünden kaybetmezsiniz.
  • Akıllı yedekleme sihirbazı. Çeşitli ayarlamaları kolayca yapın.
  • Şifreli yedekleme. Yedeklemelere izinsiz müdahalelere karşı koruma.

Sınırlamalar: Paragon Boot Media Builder (stand-alone sihirbaz WinPE-bazlı boot ortamı hazırlar) bu versiyonda mevcut değildir. Fakat (Recovery Media Builder ile) Linux/DOS-bazlı kurtarma oluşturup kullanabilirsiniz.

Teknik Destak: Giveaway süresince Paragon Software teknik destek sağlamaktadır : www.giveawayoftheday.com. Lütfen karşılaşabileceğiniz sorunlar için bize yazın. Ekibimiz en kısa sürede size geri döneceklerdir.

Not: Eğer eski versiyon Paragon Backup & Recovery varsa uninstall etmeniz gerekmektedir. Control Panel >> Add or Remove Programs. Bundan sonra indirin ve kayıt olun.Keyifli kullanımlar!

Paragon Backup and Recovery 12 Compact (English Version)
Yayıncı Paragon Software
Sistem Gereksinimleri Windows XP/ Vista/ 7/ 8 (x32/x64); CPU: Intel Pentium or compatible; 300MHz or higher processor; RAM: 256 MB; Disk space: 250 MB (during the installation additional free space (up to 1GB) will be required; For the Recovery Environments: On-board BIOS supports booting from CD/USB first
Fiyatı 29.95 USD ama bugün için tamamen ücretsiz.
Dosya Boyutu 152 MB
Paragon Backup and Recovery 12 Compact (English Version) Paragon Backup and Recovery 12 Compact (English Version) Paragon Backup and Recovery 12 Compact, Windows masaüstü Pc ve Laptoplar için kolay kullanımlı ve güçlü bir yedekleme ve kurtarma programıdır
Kalan Süre
Okuyucu Yorumları