Photo Slideshow Creator Pro 3.2.2

Film müziği ile harika slayt gösterisi videoları oluşturun

Photo Slideshow Creator Pro 3.2.2

Photo Slideshow Creator Pro, hızlı ve kolay bir şekilde müzikli harika slayt gösterileri oluşturmak için mükemmeldir. Photo Slideshow Creator Pro ile fotoğrafları eklersiniz ve hemen slayt gösterinizi önizleyebilir ve oluşturabilirsiniz.

Photo Slideshow Creator Pro müzikli slayt gösterisi oluşturucu ile zahmetsizce 4K ve HD slayt gösterileri oluşturabilirsiniz. Programda solma, kaydırma, 3B efektler, pikselleştirme ve 40'tan fazla farklı geçiş dahil olmak üzere 50'den fazla farklı geçiş vardır.

Fotoğrafları sürükleyip bırakarak kolayca ekleyebilir ve sipariş edebilirsiniz. Bu resim slayt gösterisi oluşturucusuyla, bir albümdeki fotoğrafları düzenleyebileceğiniz kadar kolay bir şekilde resim slayt gösterisi oluşturabilirsiniz.

Slayt gösterinizin film müziği olması için birden fazla ses parçası ekleyebilir, film müziğine solma ve solma efektleri uygulayabilir, slaytları ve geçişleri tek bir tıklamayla rastgele hale getirebilirsiniz ve size başka kullanışlı kısayollar da sunulur.

Photo Slideshow Creator Pro 3.2.2
Yayıncı PCWinSoft
Sistem Gereksinimleri Windows 2000/ XP/ 2003/ Media Center/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10
Fiyatı $29.90 ama bugün için tamamen ücretsiz.
Dosya Boyutu 17.5 MB
Photo Slideshow Creator Pro 3.2.2 Photo Slideshow Creator Pro 3.2.2 Film müziği ile harika slayt gösterisi videoları oluşturun
Kalan Süre
Okuyucu Yorumları