2GB RAM, harika bir iOS 9'un habericisi mi?

iPhone 6S'in RAM miktarını ikiye katlayacak olması, bambaşka bir iOS 9 anlamına geliyor olabilir!

Bambaşka bir iOS 9 geliyor!

iPhone 6S, Apple'ın bazı kullanıcılar tarafından sıkça eleştirilen bellek miktarını 2GB'a yükseltebilir. Bu heyecan verici bir haber, ancak Forbes'in bir teorisine göre belleğin yükselmesinin ardında bir neden saklı.

Siteye göre Apple'ın bellek miktarını ikiye katlama kararının ardında iOS 9 yatıyor. Forbes, Apple'ın böyle bir değişikliği mecbur kalmadan yapmayacağını, iOS 9'da büyük değişikliklerin bizi bekliyor olabileceğini ileri sürüyor.

iOS güncellemelerinin iPhone gibi, bir sene küçük geliştirmeler, sonraki sene daha büyük geliştirmeler sunduğu biliniyor. iOS 8'in iOS 7'deki özellikler üzerinde küçük ayarlamalar yaptığını düşündüğümüzde, teoride iOS 9'un önemli değişikliklerle gelmesi gerekiyor. iPhone 6S'teki RAM miktarının artışı da bu düşünceyi destekliyor. Ancak ne gibi değişikliklerin yapılabileceğini tahmin etmek zor.

iOS 9'un elbette piyasadaki diğer iPhone'larla, yani 1GB RAM ile çalışması gerekecek. Ancak 512MB RAM'li iPhone 4S, muhtemelen iOS güncellemesini alamayacak bir sonraki cihaz olarak tarihe geçecek.

Teoriler doğruysa iOS 9 müthiş bir işletim sistemi olabilir; onun hakkındaki sızıntıları ve bilgileri sizlerle paylaşıyor olacağız.

Okuyucu Yorumları