6 inç'lik büyük iPhone, çok yakında gelebilir

Tablet gibi bir iPhone'a hazırlansanız iyi olur, çünkü iddialar hiç de yenilir yutulur gibi değil!

Büyük iPhone gerçek mi?

Apple'ın 2014 için yaptığı "büyük planlar" arasında gerçekten de büyük bir iPhone olabilir. Yeni bir söylentiye göre Apple, 6 inç'lik bir cep üzerinde çalışıyor ve bu cihazı Mayıs 2014'te tanıtmayı amaçlıyor.

Sızıntılarının isabeti tartışılabilecek Digitimes'a göre 6 inç'lik iPhone, Taiwan Semiconductor Manufacturing Company tarafından üretilen 20 nanometrelik işlemciyi kullanacak. Söylentiler doğruysa bahsedilen iPhone, iPhone 6'dan ziyade yeni bir iPhone serisine işaret ediyor olabilir. Telefonun önemli ölçüde daha büyük olduğunu düşünürsek, şu anki amiral gemisi modelin yerine geçeceğini söylemek zor.

Aynı rapora göre Apple, Ekim'de "Kuzey Amerika'da eğitim piyasasını hedefleyen" 12.9 inç'lik bir iPad de tanıtacak. Bu iPad'in bir süredir konuşulan iPad Pro olması muhtemel. Quanta Computer tarafından üretileceği söylenen bu tablet, 12.9 inç'lik veya 13.3 inç'lik bir ekrana sahip olacak. Bu büyük iPad, Digitimes'ın kaynaklarına göre 11 inç'lik MacBook Air'in yerini alacak güçlü bir tablet olabilir. Yani büyük iPad'in iPad Air'in yerini alma olasılığı düşük.

Okuyucu Yorumları