Acer'ın dijital fotoğraf makinesi Türkiye'de

Acer’ın Türkiye distribütörü İnfronic, Acer markalı bilgisayar ve projeksiyon cihazlarından sonra ilk kez bir Acer dijital fotoğraf makinesini de Türkiye pazarına sunuyor.

Acer'ın dijital fotoğraf makinesi Türkiye'de

5 milyon piksel çözünürlüğü ve 2 inç LCD ekranı bulunan Acer CE-5330 model dijital fotoğraf makinesi Carrefour mağazalarında satılıyor.

Acer’ın Türkiye distribütörü İnfronic, ilk kez Acer marka bir dijital fotoğraf makinesinin de satışına başlıyor. Acer CE-5330 model CCD sensörlü dijital fotoğraf makinesi 5 milyon piksel çözünürlüğe sahip ve üzerinde 2 inç büyüklüğünde LCD ekran bulunuyor. Sadece Carrefour mağazalarında satışa sunulacak olan ürün teknik özelliklerine kıyasla çok uygun bir fiyata sahip ve üstelik 18 taksit olanağı ile sunuluyor.

Uzakdoğu’dan sonra Avrupa pazarında da önemli pazar payları elde eden ve Avrupa taşınabilir bilgisayar pazarında birinci sıraya yükselen Acer, tüketicilere kendi markasıyla farklı teknolojik ürünler de sunmaya başladı. Acer’ın Türkiye distribütörü İnfronic de bu ürünleri yavaş yavaş Türkiye’ye getiriyor. Önce Acer markalı projeksiyon cihazlarını pazara sunan ve kısa sürede iyi bir pazar payı elde eden İnfronic, şimdi de Acer markalı dijital fotoğraf makinelerini Türk tüketicisinin beğenisine sunuyor. İnfronic Ürün Müdürü İlhan Aydın, başlangıçta tek bir model getirdiklerini ve bu modeli sadece Carrefour mağazalarında satışa sunduklarını söyleyerek, “Bu cazip kampanyaya, tüketicilerin yoğun ilgi göstereceğini düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde de Acer’ın farklı kamera modellerini Türkiye’ye getirip, daha yaygın bir satış kanalıyla satmayı planlıyoruz” diyor.

Benzerlerine göre çok uygun bir fiyatla satışa sunulan Acer CE-5330 dijital fotoğraf makinesinin bazı teknik özellikleri ise şöyle:

Acer CE-5330 Dijital Fotoğraf Makinesi

- 5 Milyon piksel çözünürlük,
- Sharp CCD sensör,
- 3X optik, 4X dijital zoom,
- 2.0 inç (5cm) TFT renkli LCD ekran,
- Video kayıt, TV çıkış yuvası,
- 16MB dahili bellek ve SD kart yuvası,
- 130 gram ağırlığında, 91x61x27 cm boyutunda,
- Şarj edilebilir 2xAA pil,
- USB arabirim

Okuyucu Yorumları