Adobe ile Web'den ücretsiz sunum hazırlayın

Acrobat.com Presentations: Web üzerinden sunum hazırlayın; üstelik ücretsiz olarak...

Adobe ile ücretsiz sunum!

Adobe ücretsiz olarak sunduğu web servisi Acrobat.com için Presentations özelliğinin betasını Adobe Labs üzerinden kullanıcılara açtı. Acrobat.com Presentations, Acrobat.com'un vizyonunun bir ürünü olarak, web'de Adobe® Flash® Platform'u üzerinden kullanıcıların kolayca ve birlikte, zengin görünümlü, kaliteli sunumlar hazırlamalarına olanak tanıyor.

Acrobat.com Presentations, Acrobat.com'un Adobe Buzzword® ve Adobe ConnectNow gibi servislerden biri. Uygulama içerisinde hazır bulunan sunum temaları, grafik araçları ile kullanıcılar kolayca, görsel açıdan etkileyici sunumlar hazırlayabiliyor. Adobe'nin sunduğu bu web servisi ile kullanıcılar isterlerse daha önceden hazırlamış oldukları sunumları Acrobat.com Presentations ile çeşitli görsel efektler ve Flash Video'lar ekleyerek zenginleştirebiliyor.

Acrobat.com Presentations kişiler farklı yerlerde olsa bile aynı anda bağımsız olarak tek bir sunum üzerinden çalışmalarına da olanak tanıyor. Uygulama, aynı zamanda kimlerin sunum içerisinde hangi slaytlarda çalıştığını ve değişiklikler yaptığını da izlemeyi mümkün kılıyor. Acrobat.com Presentations online bir web servisi olduğu için herhangi bir kullanıcı istediği zaman sunuma istediği yerden ulaşabiliyor ve dilediğinde sunumu PDF dosyasına çevirip başkalarıyla paylaşabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları