Akıllı oyuncaklar Avea'da satışa sunuldu!

Avea'nın Şubat ayında Mobil Dünya Kongresi'nde gösterdiği akıllı oyuncaklar, satışa sunuldu!

Akıllı oyuncaklar Avea'da!

Avea'nın ilk defa Şubat ayında Barselona'da düzenlenen World Mobile Congress'te duyurduğu Yeni Nesil Akıllı Oyuncaklar, 1 Temmuz'dan itibaren ilk kez ve sadece Avea mağazalarında satışa sunuldu. Dünyada akıllı telefon kullanıcıları tarafından büyük ilgi gören AppToyz, APPGEAR, iPawn ve Duo gibi yeni nesil akıllı oyuncaklar, 29.90TL'den başlayan fiyatlarla meraklılarıyla buluşacak.

Avea, dünyada akıllı telefon kullanıcıları tarafından büyük ilgi gören AppToyz, APPGEAR, iPawn ve Duo gibi yeni nesil akıllı oyuncakları Türkiye'de operatör olarak ilk kez ve sadece Avea mağazalarında satışa sundu.

Merakla beklenen yeni nesil akıllı oyuncaklar, 1 Temmuz'dan itibaren, 10 çeşit ve 20 farklı ürün olarak yalnızca 29.90TL'den başlayan fiyatlarla Avea mağazalarında müşterileriyle buluşacak.

Akıllı telefon ve tabletler, "oyun konsolu" oluyor

Android işletim sistemine sahip telefon ve tabletlerin yanı sıra iPhone, iPad ve Windows Mobile cihazlarla da entegre bir şekilde çalışabilen yeni nesil akıllı oyuncaklar, akıllı telefonları bir oyun konsoluna çevirerek aksesuarları ile birlikte kullanıcılara rahat ve pratik bir oyun deneyimi sunuyor.

Okuyucu Yorumları