Amatör Ve Bağımsız Şarkıcılara Ücretsiz Hosting

CNET Networks tarafından satın alınan mp3.com sanata ve sanatçıya artık daha yakın!

Yeni mp3.com

Adı sayesinde kazandığı büyük ünü çok da uzun süre taşıyamayan ve sonunda CNET Networks tarafından 2003 yılında satın alınan, bu satışın ardından resmen yeniden doğan mp3.com artık çok daha geniş bir kitleye hitap ediyor. Bu hafta içerisinde yeni sunucusuna geçen ve çok büyük imkanlar sunan site çok geniş bir kitleye hitap etme arzusu peşinde koşuyor.

Kendi eserlerini bir şekilde paylaşmak isteyen, belki de büyük hayran toplulukları oluşturmak isteyen amatör ve bağımsız şarkıcılara çok büyük olanaklar sağlayan mp3.com, 100 MB şarkı ve sınırsız video barındırma hizmeti ile YouTube!'un video yayınlama alanında elde ettiği başarıya ulaşmayı hedefliyor.

Ücretsiz bir abonelik sistemi ile kaydolan bağımsız şarkıcılara sağlanan 100 MB şarkı ve sınırsız video alanının giderini reklam gelirleri ile karşılayacağını açıklayan CNET Networks, bu yeni oluşum içerisinde çok iddialı bir şekilde ilerliyor. Yalnızca şarkı ve/veya videolarını barındırma hizmeti sunmayacak olan mp3.com, bu şarkıların ve/veya videoların da istatistiklerini tutarak amatör şarkıcılarına kendilerinin başarılarını ölçmek için bir imkan sunacak.

Tabi ki sadece amatör ve bağımsız şarkıcıların şarkı ve/veya videoları değil, ünlü, tanınmış şarkıcılarında şarkı ve/veya videolarını da bulabileceğiniz mp3.com, yeni içeriği ve yeni tasarımı ile sürekli uğradığınız sitelerden biri olmaya aday.

Ülkemizde de, çok yakın geçmişte, telefondan telefona ünlü olan şarkıcıların varlığı da göz önünde tutulduğunda bu sistemin bağımsız şarkıcılar için ne kadar önemli olduğu su götürmez bir gerçek.

Okuyucu Yorumları