Android 4.4 KitKat, onlara da gelebilir!

Android 4.4 KitKat, belki de sandığımızdan çok daha fazla cebe gelecek! İşte sızan liste...

KitKat, onlara da gelebilir!

Google'ın Android 4.4 KitKat'ı daha çok kullanıcıya ulaştırmak üzere onun bellek tüketimini azaltmak gibi optimizasyonlar yaptığı biliniyor. Bu adım, birçok orta seviye cep sahibini heveslendirmişti. Şimdi ise Samsung'tan sızan bir belge, firmanın KitKat'ı gerçekten de orta seviye ceplerine getirmeyi düşündüğünü gösterdi.

Sammobile'ın ortaya çıkardığı, Samsung'un KitKat'a yükseltmeyi düşündüğü cihazların listesi pek kısa değil. Android 4.4'e geçebilecek cihazlar arasında Galaxy S4 mini, Galaxy S3 mini, Galaxy S Advance, Galaxy Ace 3, Galaxy Core, Galaxy Fame, Galaxy Ace 2 ve Galaxy Fresh bulunuyor.

Ancak Samsung'un bu cihazları KitKat için incelemeye almış olması, güncellemeyi garantilemiyor. Listedeki cihazlar arasından Galaxy S4 Mini'nin KitKat güncellemesini alma ihtimali oldukça yüksek. Ancak özellikle kaynak tüketen TouchWiz arayüzünü hesaba kattığınızda diğerlerinin şansı düşük görünüyor.

Bu arada Galaxy Note, Galaxy S2 gibi cihazlar 2 büyük güncelleme aldığından ve 18 aydır piyasada olduklarından, artık güncelleme almayacaklar.

Okuyucu Yorumları