Apple, Beats'te beklenen değişimi yapmadı!

Apple'ın satın aldığı Beats'te yapacağı söylenen değişiklikler, görünüşe göre başka bahara kaldı!

Beklenen değişim yalan oldu!

Apple tarafından satın alınmadan hemen önce Beats, Solo2 adında bir kulaklığı satışa sunmuştu. Ve şimdi Apple'ın hakimiyetine geçen ses devi, bir devam ürünü için çalışıyor.

Apple'ın Beats üzerinde neleri değiştireceği hakkında pek çok söylenti var olmasına rağmen, yeni ortaya çıkan bir FCC dosyası, iPhone üreticisinin pek fazla bir şeyi değiştirmeyeceğini gösteriyor. FCC belgeleri, Beats Solo2'nin Bluetooth destekli yeni sürümünü göstermekte. Ancak, kablosuz özelliklerin eklenmesi dışında kulaklıkta büyük bir değişiklik görünmüyor.

Gelecekteki Beats kulaklıklarının Apple'ın "lightning" teknolojisini kullanıp kullanmayacağı yönünde de bazı tahminler bulunmaktaydı. Görünüşe göre firma, microUSB'ye bağlı kalarak diğer platformlara açık konumunu korumayı planlıyor.

Tabii ki bütün bunlar ilerleyen zamanlarda değişebilir. Hatta Apple'ın aynı ürünlerin iOS özel sürümlerini piyasaya sürerek herkesi mutlu etme çabasına girişmesi de mümkün olabilir. Ancak, her ne olursa olsun, bu yeni kulaklık Apple'ın markasını taşıyacak olsa da, yeni Beats Solo2'nin, Beats DNA'sına sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Yeni kulaklığın ne zaman piyasa çıkacağı henüz belli değil...

Okuyucu Yorumları