Apple, iMac Serisini 2019 için Yeniledi

Apple, dokuzuncu nesil Intel işlemcilere de yer veren 21,5 ve 27 inç'lik yeni iMac'lerini ortaya çıkardı ve satışa sundu!

Apple, yeni iMac'lerini tanıttı!

Apple, aradan geçen yaklaşık 1,5 senenin ardından hepsi bir arada iMac serisini yenilediğini duyurdu. Dışarıdan aynı görünen yeni bilgisayarlar, yeni işlemci ve GPU'larla geliyor.

Apple, iMac Serisini 2019 için Yeniledi

21,5 inç'lik iMac artık Intel'in sekizinci nesil işlemcilerini kullanıyor. Bu modellerde Core i5 ve sekiz çekirdekli Core i7 işlemcilere yer verildiğini görüyoruz. 27 inç'lik iMac ise Intel'in en son nesli olan dokuzuncu nesil işlemcileri kullanıyor ve işlemci seçenekleri, sekiz çekirdekli Core i9'a kadar uzanıyor. Apple, çok açıklayıcı olmasa da etkileyici görünen "2,4 kat daha yüksek performans" sözcüklerini kullanıyor.

Yeni iMac'ler bir ilkin kapısını açıyor ve AMD Radeon Pro Vega grafikleriyle geliyor. Geçen sene MacBook Pro ile başlayan bu girişim, Apple'a göre 21,5 inç'lik iMac'te yüzde 80 daha yüksek grafik performansı, 27 inç'lik iMac'te ise yüzde 50 daha yüksek grafik gücü sunuyor.

4K ekranlı yeni iMac'lerin fiyatı 1.299 dolardan başlarken 27 inç'lik 5K model, 1.799 dolardan başlıyor. Retina olmayan modelin fiyatı ise 1.099 dolardan başlıyor. İki yeni iMac için de bugünden itibaren sipariş verilebiliyor.

Okuyucu Yorumları