Bilgisayardan hafif, telefondan büyük!

Son model tablet PC'leri, anında indirimler ve özel fırsatlarla ucuza alma şansı önünüze geldi!

Şimdi tablet zamanı

Geçtiğimiz birkaç yıl boyunca kullanımı daha çok artan tablet bilgisayarlar artık neredeyse bütün evlerin teknolojik cihazı, tüm ofislerin kurtarıcısı ve hemen hemen herkesin çantasında bulunan bir teknolojik devrim kalıntısı haline geldi! Zamanla gelişen teknoloji, insanların daha yoğun bir programa dâhil olmasını içeriyor ve bunun anlamı, internet kullanım yaş aralığı giderek daha da küçülüyor. İşte bu yüzden, bilgisayarlar artık her anımızda ve bilgisayarın ötesinde 'internet kullanımı' giderek hayatımızın rutini içerisindeki varlığını arttırmaya devam ediyor!

Bilgisayardan daha hafif yapıda olan tablet PC'ler, çantalarda kolayca taşınabilir boyutlara sahiptir. Telefondan daha büyük yapıda olması, telefonda yapılacak işlere kıyasla daha kolay kullanılarak yapılmasını sağlar.

Günümüzde eğlenceden tutun da iş hayatına, iş hayatından tutun da günlük işlere kadar her alanımıza dâhil olmuş bilgisayarlar; artık normal yaşantımızın bir parçası haline geldi ve keyfi kullanmanın da ötesinde, kullanmak zorunda olduğumuz; bilgisayarlar olmadan halledemeyeceğimiz durumların olduğu bir dönemde yaşıyoruz.

Gün boyu bilgisayarla birlikte yaşamaya mahkûm olduğumuz durumlarda, bilgisayarları taşıma durumumuz birçok sağlık problemlerine neden olmaya başladı. Sırt ağrılarından tutun da bel ağrılarına kadar birçok olumsuz sonuçlarıyla yüz yüze gelmeye devam ediyoruz. Artık keyfi ve keyifli olarak hayatımıza yerleşen bilgisayarlar, eziyet olma yolunda ağır ağır ilerliyor.

Tablet bilgisayarlar, iş ve eğlenceyi eziyet halinden kurtarma yoluna baş koydu ve dizüstü bilgisayarları önünde diz çöktürmeye başladı! İster iş, ister eğlence, ister okul olsun... Tablet bilgisayarları taşıması, telefon taşımak kadar kolay ve aynı zamanda bilgisayarda yapılabilecek her şeyi yapabilecek kapasitedeler!

Son model tablet PC'lerin, bilgisayarlardan daha eksik bir yanı olmadığını belirtmiştik. Tablet PC'lerde bulunan işletim sistemleri ile birlikte bir bilgisayarda bulunan tüm özelliklere sahip olabilirsiniz. Üstelik bilgisayardan daha hafif bir yapı! Windows işletim sisteminde bulunan Office ve diğer iş programları yanı sıra istediğiniz oyunu dokunmatik ekranları sayesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz! Sahip oldukları işlemci sayesinde, ister oyun olsun ister grafik programları, son model tablet PC'lerinizde tıpkı bilgisayarlarınızda olduğu gibi rahat bir kullanım elde edebileceğinizden emin olun! Yine aynı işlemci sayesinde özellikle Photoshop gibi programları tıpkı bilgisayarlarınızda sahip olduğunuz kadar hızlı kullanım elde edebilirsiniz.

Uzun bekleme sürelerini ortadan kaldıran diski sayesinde, en ağır dosyaları bile çok hızlı bir şekilde istediğiniz bir klasörden diğerine taşıyabilirsiniz. Oyunlarınızı sistem kasmadan oynayın, yazılarınızı anında yayınlayın!

Opsiyonel olarak 3G özelliği bulunan son model tablet PC'ler, internetin olmadığı ya da Wi-Fi'ın çekmediği yerlerde dahi size kullanım kolaylığı sağlar. Böylece istediğiniz her yerde ve her zaman kolaylıkla internete bağlanabilir, işlerinizi zamanında yetiştirebilir ya da online oyunlarınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

HDMI çıkışı bulunan son model tablet PC'ler ile film seyrinizi daha büyük bir ekrana taşıyarak, keyfinizi iki katına çıkarabilirsiniz! Aynı zamanda, günlerce uğraşıp hazırladığınız ve son halini tamamladığınız proje ya da slaytları, yine aynı şekilde daha büyük bir görüntü alanında sunabilirsiniz! Böylece daha büyük bir dinleyici kesimine daha başarılı bir şekilde hitap edeceksiniz! Tek bir HDMI çıkışı ile her şey tamam!

Yazı yazarak halletmeniz gereken işlerde, hareketlerinizin kısıtlanmasını engelleyen mouse ve klavye ikilisini tablet bilgisayarınızdan çıkardığınızda, normal tablet görünümüne ulaşabilirsiniz. Dokunmatik ekranı sayesinde, mouse ya da klavye olmaması hiçbir işinizin aksamasına engel olmayacaktır.

Son model tablet PC'ler yine akıllı telefon özelliklerinden birini paylaşıyor. Yüksek çözünürlüğe sahip ekran ve kamerası ile görüntülü konuşmalarınızı rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Mikrofon ve kamerası ile birlikte, sorunsuz bir görüntülü konuşma sizleri bekliyor!

Çok yönlü hareket sensörü ve yüksek hassasiyetli dokunmatik ekrana sahip son model tablet PC'ler ile oyunların keyfini sürmek çok kolay! Aynı zamanda bu özellik sayesinde mouse ve klavyeniz olmadığı durumlarda da tablet bilgisayarınızı kolaylıkla kullanabileceksiniz!

Hepsiburada.com ailesinden sizlere özel indirimler, fırsatlarla tamamlanmış ürünler ve hediyeli kampanyalardan yararlanmak sizin elinizde! Tek yapmanız gereken istediğiniz ürünü kategorilerimizde aratmak! Son model tablet PC'lerde gerçekleşecek anında indirim ya da ekstra indirimlerden haberdar olmak için sayfamızı takip edebilirsiniz. Aynı zamanda e-postanıza gelecek olan haber bültenimizden de faydalanabilirsiniz!