Bilişim Zirvesi'nin resmi sponsoru KoçSistem

Türkiye’nin en büyük sistem entegratörü KoçSistem, bu yıl 31 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek CeBIT 2004 Bilişim Zirvesi’nin resmi sponsoru oldu.

Bilişim Zirvesi'nin resmi sponsoru KoçSistem

E-dönüşümü yaşamın her alanına yayarak Türkiye’nin e-dönüşümü’ne katkıda bulunmayı misyon edinen KoçSistem, Bilişim Zirvesi kapsamında, 2 Eylül Perşembe günü 14:15 - 18:00 saatleri arasında yapılacak “Türkiye’nin e-dönüşümü” forumuna da ev sahipliği yapacak.

Bu yıl “Bilginin Gücü” konsepti çerçevesinde gerçekleşecek olan Bilişim Zirvesi’nin en büyük forumlarından birisi olan “Türkiye’nin e-dönüşümü” formunda, toplumun çeşitli kesimlerinden bireylerin katılımı ile e-dönüşüm konusu örneklerle anlatılacak. TBV Başkan Yardımcısı Bülent Gönç moderatörlüğünde, kamu ve özel sektör yöneticileri; bir belediye başkanı, bir öğrenci ve bir rektörün katılımı ile gerçekleşecek.

Forumun ikinci bölümde, Türkiye’nin e-Dönüşümü ve Eylem Planı tartışılacak. e-dönüşüm Türkiye İcra Kurulu Üyeleri Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın yer alacakları forumda, bugüne kadar yapılanlar incelenecek ve gelecek eylem planları anlatılacak. Forumda Türkiye’nin e-dönüşümünün temelini oluşturan kamusal yapılanma, dünyadaki örnekler ve e-dönüşümde Türkiye’de atılması gereken adımlar tartışılacak ve “e-dönüşüm Türkiye Eylem Planı” üzerinde durulacak.

Türkiye’nin e-dönüşümü forumunun 14:15 - 16:00 saatleri arasında yapılacak ilk oturumunda “e-Devlet, e-Şirket, e-İnsan” konuları işlenecek. Gümrük Müsteşarlığı Bilgi İşlem Daire Başkanı Nuran Özyazıcı, Maliye Bakanlığı Genel Müdürü Osman Arıoğlu, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Migros Türk Genel Müdür Ömer Bozer, Türksped Yönetim Kurullu Başkanı Alp Pir, Vehbi Koç İnegöl İlköğretim Okulu, Bilgisayar Öğretmeni Nevin Oktay ve Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sıddık Yarman, forumun konuşmacıları arasında yer alacak.

Türkiye’de iş süreçlerinin elektronik ortama taşınması ile başlayan e-dönüşüm sürecindeki kültürel değişimin öncü şirketi KoçSistem, bilgi teknolojilerinin değer zincirinde yarattığı farklılaşmayı ortaya koyarak, bütün kurum ve kuruluşları ile ülkemizde verimlilik artışı ve maliyet tasarrufu sağlanmasını hedefliyor.

Okuyucu Yorumları