Bilkom servisleri Anadolu'nun her köşesinde!

Apple'ın tek yetkili distribütörü Bilkom, Türkiye ölçeğinde genişleyecek! İşte detaylar

Anadolu'nun her köşesinde!

Apple'ın Türkiye'deki yetkili tek distribütörü ve Dijital Yaşam Koçu Bilkom'un yetkili teknik servis yöneticileri ve "Apple Sertified Mac Technician" sertifikalı teknik uzmanlara yönelik düzenlediği "Dijital Yaşam Koçları, Bilkom Yetkili Servisleri Güz Dönemi" toplantısı, Divan İstanbul City'de büyük bir katılımla gerçekleşti. Toplantının açılış konuşmasını yapan Bilkom Genel Müdürü Cömert Varlık, Apple gibi çok değerli bir markayı temsil eden yetkili teknik servis yöneticileri ve Apple sertifikalı teknik uzmanlarının Türkiye'nin Dijital Yaşam Koçu Bilkom ailesinin değerli birer üyesi olduğunu belirtti.

Bilkom ve Bilkom yetkili teknik servislerinin kullanıcının dijital yaşam tarzına özel bir farkındalık getirdiklerini söyleyen Varlık, Apple ürünleri ile çok özel bir estetik beğeni ve sahiplik duygusuna hizmet ettiklerini aktardı. Kendi alanlarındaki teknolojileri ile temel ihtiyaçların çok ötesinde bir algı sunan donanım ve yazılımları, seçkin destek hizmetleri ile kalite çıtalarını günden güne yükselttiklerini aktaran Cömert Varlık, Dijital Yaşam Koçu olarak her zaman proaktif davrandıklarını ve katma değerli hizmetler sunmaktan mutlu olduklarını paylaştı.

Varlık, "Katkılarımızı daha da artırabilmek için geçtiğimiz süreçte servis kadromuzu çok daha güçlendirdik, farklı hizmet paketleri oluşturarak yeni fırsatlar yaratmaya çalıştık ve bu yolda devam ediyoruz. Çünkü biz sizlerle birlikte güçlüyüz" dedi.

Bilkom Satış Direktörü Fikret Ballıkaya'nın Bilkom 2012 satış hedef ve satış politikalarını paylaştığı, büyüme sürecinde kurumsallaşmanın çok önemli olduğuna dikkat çektiği toplantıda Bilkom Teknik Servis Müdürü Bedahet Tosun ise, Bilkom'un servis ve destek yapılanması konusunda bilgi aktarımında bulundu.

22 yetkili servis ve 40 sertifikalı teknik servis elemanı ile Bilkom'un Türkiye'nin her yerinde teknik ekibi yaygınlaştırdıklarını; her bölgede en az 1 yetkili servis bulunduğunu söyleyen Bedahet Tosun, Anadolu'nun her köşesinde iletişim ve destek noktası oluşturacaklarını, "Fark Yaratan" yetkili teknik servislerin Bilkom tarafından destekleneceğini söyledi.

AppleCare Güney Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölge Müdürü Jeremie Brechet'in Apple servis politikalarını aktardığı "Bilkom Yetkili Servisleri Güz Dönemi" toplantısında, Apple Ülke Teknik Servis Müdürü Stefano Colombo Apple Müşteri Deneyimi, Apple Sistem Mühendisleri Avrupa Müdürü Mauro Valsasiana ise Teknik Güncelleştirme ile ilgili bilgileri katılımcılarla paylaştı.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları