BlackBerry'nin yeni Android cebinin fiyatı da sızdı!

Daha önce bazı özellikleri internete sızdırılan BlackBerry'nin yeni Android modelinin fiyatı da belli oldu!

BlackBerry'nin yeni Android'i yine sızdı

BlackBerry'nin merakla beklenen yeni Android telefonuna dair daha önceki sızıntılarda cihaza dair birçok özellik gün yüzüne çıkmıştı, fakat telefonun fiyatı hala bir muamma olarak kalmaya devam etmişti. Yeni bir sızıntıya göre, daha önce BlackBerry Argon kod adı taşıyan BlackBerry DTEK60'ın 499.99 dolara satışa çıkacağı anlaşılıyor. Söz konusu sızıntının kaynağı ise B&H Photo'nun artık kaldırılan ön sipariş sayfası.

Ücretin yanında, sızdırmayı yapan perakendeci ayrıca geçen ay ortaya çıkan özelliklerden bazılarını da doğruluyor. Bunlar arasında 5.5 inç QHD ekran, parmak izi tarayıcı, 32 GB dahili hafıza ve 4 GB RAM gibi bilgiler yer alıyor.

Bu özelliklerin ayrıca geçtiğimiz Temmuz ayında, güvenilir kaynaklardan Evan Blass tarafından ortaya çıkarılan bilgilerle de uyum içerisinde olduğunu ekleyelim.

Geçmişteki sızıntılara göre, DTEK60, firmanın akıllı telefon pazarında yeniden oyuna dahil olma çabası kapsamında atacağı üç önemli adımın ikincisi olma özelliği taşıyor. Daha önce Classic serisinde yer alan ve beklentileri karşılayamayan BlackBerry Priv'in ardından firma geçtiğimiz yaz BlackBerry Neon kod adlı BlackBerry DTEK50'yi 299 dolara piyasaya sürmüştü. Üçlemenin son halkasının ise BlackBerry Mercury adını taşıyacağı ve 2017'nin ilk çeyreğinde görücüye çıkacağı tahmin ediliyor.

Okuyucu Yorumları