Caffè Nero'nun mobil uygulaması yenilendi!

Caffè Nero'nun yenilenen mobil uygulaması ile kahvenizi telefonunuzdan alabilirsiniz!

Kahvenizi cepten alın!

Caffè Nero, Türkiye'de yiyecek içecek sektöründe bir ilke imza atarak geliştirdiği mobil uygulamasını çok daha fonksiyonel hale getirdi. Mobil ödeme seçeneğini ve daha birçok fonksiyonu arayüze ekleyen Caffè Nero, kahveseverlerlerin ödemelerini de uygulama üzerinden alarak, zaman kazandırıyor.

"Milano'da değilseniz, en iyi kahveci" unvanına sahip olan Caffè Nero, Türkiye'de yiyecek içecek sektöründe bir ilke imza atarak geliştirdiği mobil uygulamasını çok daha fonksiyonel hale getirdi. Kullanıcılarına birçok kolaylık sunan Caffè Nero uygulaması, kahveseverlerin ödemelerini de uygulama üzerinden alarak, zamandan tasarruf ettiriyor.

Lezzet ve teknolojinin inanılmaz uyumu ile misafirlerine en iyi hizmeti vermeyi amaçlayan Caffè Nero'nun uygulamasına getirdiği yenilikler, kullanıcıların kahve keyfini en üst noktaya taşıyor.

Tek dokunuşla kahve

Uygulamanın mobil ödeme özelliği sadece alanında bir ilk olmakla kalmıyor, aynı zamanda hayatı kolaylaştıran bir seçenek olarak da öne çıkıyor. Mobil ödeme özelliğini kullanmak isteyen kullanıcılar, kredi kartı bilgilerini sisteme bir kere kaydettikten sonra, ödemeyi de tek dokunuşla gerçekleştirebiliyorlar. Uygulama, pratikliğin yanı sıra güvenlik bakımından da kullanıcıların aklında soru işareti bırakmıyor. Yeni yüzü ile çok daha kullanışlı olan Caffè Nero uygulaması sayesinde, kahve tutkunları, QR kodlarla sipariş verdikleri favori içeceklerini, gittikleri Caffè Nero'ları ve uygulama üzerindeki birçok aktiviteyi, Facebook, Twitter ve Instagram hesapları üzerinden arkadaşları ile paylaşabiliyor ve ödemelerini bu QR kod aracılığı ile gerçekleştirebiliyorlar.

Dijital damgalar ücretsiz kahve kazandırıyor

Ayrıca, Caffè Nero'nun kahve kazandıran Nero kartı da uygulama üzerinde dijitale taşındı. Baristaların hazırladığı dokuz içecekten kazandığı dijital damgalar sayesinde bir içeceğini ücretsiz alabilen kahveseverler, kazandıkları damgaları yine uygulama üzerinden arkadaşları ile de paylaşabiliyorlar.

Yenilenen mobil uygulama, tüm bunlara ek olarak, Caffè Nero'nun birbirinden lezzetli kahveleri, diğer içecek ve yiyecekleri hakkında bilgiler de içeriyor. Kullanıcılar, en yakın Caffè Nero'nun nerede olduğunu yine uygulama üzerinde görüntüleyebiliyor, daha önce yaptıkları tüm işlemleri de "Aktivitelerim" fonksiyonundan takip edebiliyorlar.

Caffè Nero'nun uygulaması, sunduğu fırsatlar ve mobil ödeme kolaylığı ile zamandan tasarruf etmenin en lezzetli yolunu sunuyor.

Okuyucu Yorumları