Captain Marvel, savaştan etkilendi!

Nüfus yoğunluğu açısından öndeki ülkelerden Pakistan, Captain Marvel ile tanışamayacak. Marvel'ın iki bürosu arasında kriz var

Captain Marvel'da Pakistan krizi!

Hindistan ve Pakistan arasında büyük bir kriz yaşandığı hepimizin malumu... İki ülke, birbirine sınır noktalarından roketler yağdırdı.. 44 Hint askeri hayatını kaybetti. Söz konusu gerilim; Hindistan'ın Pakistan hava sahasını işgal ettiği iddiasıyla başlamıştı. Pakistan, Hindistan'da 6 noktaya saldırıp, 2 adet Hint savaş uçağını da düşürdü.

Bu gerilim, sinema dünyasına da yansıdı. Sinema tarihinin gişe rekortmenleri arasında bulunan Captain Marvel, Pakistan'da gösterime girmeyecek. Walt Disney'in Hindistan ofisi, hiçbir şart altında filmi Pakistan'a satmamaya karar verdi. Elbette bu karar Walt Disney'in merkezinden gelecek bir kararla değişebilir.

Captain Marvel, dünya çapında gösterime girdiği 8 Mart 2019 tarihinden itibaren 600 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmeyi başardı. Filmin, yapım bütçesi ise 180 milyon dolar seviyesinde. Yapımı; Anna Boden ve Ryan Fleck ikilisi yönettti. Oyuncu kadrosu ise birbirinden önemli yıldızlarla taçlandırılmış. Captain Marvel'ı Brie Larson canlandırırken, ona Oscar ödüllü yıldız Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Annette Bening, Clark Gregg ve Jude Law gibi popüler isimler eşlik ediyor.

Okuyucu Yorumları