CHIP Online sinema şöleninden kareler...

CHIP Online ve ziyaretçileri G.I. Joe'da buluştu! İşte eğlenceli bir akşamın renkli özeti...

CHIP Online sinemadaydı!

Özel kampanyalar, ödüllü anketler ve diğer aktivitelerle ziyaretçilerini sürekli ödüllendiren Türkiye'nin en iyi teknoloji sitesi CHIP Online, UIP işbirliği ile ziyaretçilerine G.I.Joe Kobra'nın Yükselişi filmini herkesten önce izleme imkanı sundu.

CHIP Online ekibi talihli okurlarıyla birlikte G.I. Joe filmini herkesten önce izledi. Türkiye'de bugün vizyona giren filmi CHIP Online kalitesi ve farkıyla iki gün önce izleyen ziyaretçiler keyifli saatler geçirdi.

UIP işbirliği ile gerçekleşen etkinlik Astoria Cinebonus'taydı. Saat 6 gibi toplanan ekip ve gelmeye başlayan ziyaretçiler 8. salona çıkan merdivenlerin altında CHIP ve CHIP Online afişlerinin önünde buluştu. Sohbet, muhabbet ile hoşça geçen bir saatin ardından, listelerden isimlerini onaylatan izleyiciler salonu doldurdu ve saat 7'de film keyfi başladı.

Bizimle birlikte olan herkese teşekkürler...

Bizimle birlikte olan herkese teşekkürler...

G.I. Joe bilgisayar efektlerinin sonuna kadar kullanıldığı, abartı teknolojiler ve aksiyon sahneleriyle dolu eğlenceli bir filmdi. Kafa yaslayacak yeri, bacakları rahat rahat uzatacak ara mesafesi ve arkaya doğru esnemesiyle son derece konforlu koltuklara sahip sinema salonu, dev ekran ve ses sistemi, güzel bir filmi tamamlayan unsurlardı.

Eğlenceli saatlerin ardından okuyucularımızla fotoğraf çektirdik bir müddet muhabbetin ardından büyük çoğunluk evlerine dağıldı. Geriye kalan küçük grupla Astoria dışında küçük bir mola verdikten sonra Mecidiyeköy'de yürüdük, beraber yemek yedik, kahve içtik ve kendi aramızda filmin kritiğini yaptıktan sonra olaysız bir şekilde evlerimize dağıldık.

Bu güzel akşamda bizimle birlikte olan herkese teşekkürler! CHIP Online okuru olmanın avantajını yaşatan yepyeni etkinliklerle yine birlikte olacağız ve yine çok eğleneceğiz!

Okuyucu Yorumları