CHIP Özel: Oyun 2007

Vista ve DirectX 10

CHIP Özel: Oyun 2007

Sizler dergiyi okurken yaz yerini çoktan sonbahara bırakmış olacak fakat bizim tarafımızda şu anda yazın en sıcak günleri yaşanıyor. Neyse ki küresel ısınmaya inat eve kapanıp onlarca oyun oynama şansını yakaladık. Yalnızca oynamakla kalmadık elbette; gördüklerimizi, izlenimlerimizi ve eleştirilerimizi sayfalara döktük. İlk bakışlar ve önemli dosya konuları da bunu takip etti.

Diğer tarafta ise işler biraz karışıktı. Yani oyun piyasası tarafında... Piyasa olabildiğince durgundu ve bu yüzden beklediğimizin altında bir oyun sirkülasyonuyla karşılaştık. Tabii ki bu da seçiciliği bir kenara bırakmamıza ve elimizdekilerle yetinmek zorunda kalmamıza neden oldu. Biz de elimizde olan oyunlarla güzel bir karma yaptık ve ortaya güzel bir dergi çıkardık.

Şu anda bulunduğunuz yerin iklimi başımızın belalısı olan küresel ısınmadan dolayı nasıldır bilmiyoruz, fakat eğer sizin oralarda henüz yaz bitmediyse ve tatile çıkamadıysanız bu fırsatı kesinlikle değerlendirin. Çünkü yakında oyunlardan başınızı kaldıramayacak, evden çıkmakta oldukça zorlanacaksınız; bizden söylemesi...

CHIP Oyun Özel 2007, Tüm Bayilerde

Okuyucu Yorumları