Disney karakterleri, teknolojinin hizmetinde

DataStar, renkli Disney karakterlerinden oluşan fareden hoparlöre çeşitli ürünlerin satışına başladı

DataStar'dan renkli ürünler

Disney'in teknoloji ürünlerinin Türkiye distribütörü olan DataStar, Disney karakterleri ile renklenmiş pek çok ürünü satışa sundu. Mickey Mouse'dan High School Musical'a, Toy Story'den Winnie the Pooh'a, Cars'dan Hannah Montana'ya kadar tüm Disney karakterlerine yönelik ürün grupları çocukları ve her yaştan gençleri hedefliyor.

Satışa sunulan ve Disney karakterleri ile renklenmiş ürün grupları şunlar: Optik mouse'lar, kablosuz mouse'lar, mini mouse'lar, klavyeler, mouse pad'ler, USB çoklayıcılar, notebook kaplamaları, çantalar, web kameralar, USB bellekler, kulaklıklar ve hoparlörler. Her bir karakter için tüm ürünlerden oluşan en az bir ürün seti yapılabilirken, pek çok karakterde birden fazla tasarım seçenekli ürün setleri sunuluyor.

DataStar, Disney'in yanı sıra her yaştan gençleri ve klasik renk ve tasarımlı teknoloji ürünlerinden sıkılanları hedefleyen CKP markalı ürünleri de satışa sundu. Genç çizgisi, şık tasarımları ile genç kızları ve kadınları hedefleyen CKP ve CKP Live ürünleri arasında mouse'lar, çantalar, CD çantaları, vb bulunuyor.

Yeni bir pazar oluşuyor

DataStar Pazarlama Müdürü Mahmut Ulucan, teknoloji kullanıcısının yaş ortalaması düştükçe teknoloji şirketlerinin hedef kitlesinin de genişlediğine dikkat çekiyor ve böylece yeni bir pazar oluştuğunu vurguluyor. Çocuk ve gençlerin klasik, siyah-gri kasalı ürünleri tercih etmediklerini belirten Ulucan, Disney ve CKP ürünlerinin bu hedef kitleye hitap ettiğini söylüyor. Bu nedenle de bu ürünlerin klasik dağıtım kanalının yanı sıra hedef kitleye yönelik ürünler sunan mağazalarda da satışa sunulacağını ifade ediyor. Böylece yeni hedef kitlenin, teknoloji şirketleri için yeni bir satış kanalı da oluşturacağını belirtiyor.

Disney ve CKP ürünleri şık ve farklı tasarımlarının yanında kaliteleri ve uygun fiyatları ile de iddialı.

Ürünler hakkında ayrıntılı bilgi için: DataStar, 0216- 544 1200 www.datastar.com.tr

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları