"Dünyanın en kötü şarkısı" YouTube'da!

YouTube'a yüklenen klip ""Dünyanın en kötü şarkısı" olmakla kalmadı, işin içine tehditler bile girdi

"Dünyanın en kötü şarkısı"

İşte ölüm tehditlerine bile neden olan, "Dünyanın en kötü şarkısı"... Tıklayın...

Gelişen sosyal medya sayesinde, artık küçük yaştaki insanlar da üne kavuşabiliyor. Bunlardan biri olan Rebecca Black, seslendirdiği ve YouTube'a yüklediği şarkısına çok fazla 'dislike' almakla kalmadı, ölüm tehditleri de bu tepkileri takip etti.

13 yaşındaki Rebecca Black'in seslendirdiği Friday isimli şarkı, YouTube'ta 111 milyonu geçen bir görüntülenme sayısına sahip ve şimdiden ün kazanmış durumda. Ama bu ün olumlu anlamda değil, aksine Black'in şarkısı, "gelmiş geçmiş en kötü şarkı" olarak biliniyor.

Reuters'in haberine göre, Rebecca'nın Los Angeles'taki prodüksiyon ve menajerlik hizmetleri, geçtiğimiz Mart ayında biri telefon ile biri de e-posta yoluyla olmak üzere iki adet ölüm tehdidi almış.

Genç kız neden tehdit ediliyor?

Genç kız neden tehdit ediliyor?
İşte olay olan şarkının video klibinden bir görüntü. Klibin tamamını izlemek için CHIP TV'yi ziyaret edebilirsiniz...

Kaliforniya'nın Anaheim bölgesinde yaşayan genç şarkıcı için de polisler, gözlerini ölüm tehditlerine karşı dört açmış durumda. Tehdit edenlerin, "gelmiş geçmiş en kötü şarkının" sitelerden kaldırılmasını istediği ileri sürülüyor.

Anaheim bölgesindeki polis merkezi adına konuşan Rick Martinez, genç şarkıcıya gelen ölüm tehditlerinin kendisinin internette yayınlanan müzik videosuyla alakalı olduğunu söyledi. "Ne kadar ciddi olduklarını kestiremiyoruz." diyen Martinez, buna rağmen her duruma ciddiyetle yaklaştıklarını söyledi. Konuşmasına devam eden Martinez, ilk iş olarak videoya yapılan yorumları analiz etmekten başlayacaklarını, daha sonra da şüpheli kullanıcılarının yorumlarını bulup gözden geçireceklerini ve eğer tehdit gerçekten ciddiyse, yasal işlemleri başlatacaklarını ifade etti.

İşte ölüm tehditlerine bile neden olan, "Dünyanın en kötü şarkısı"... Tıklayın...

Okuyucu Yorumları