Efsane oyun CM sadece 15 kuruş!

Championship Manager'ın yeni sürümü, oyunculara inanılması güç bir ödeme modeli sunarak geliyor...

Efsane oyun sadece 15 kuruş!

Eidos Interactive, bugün itibarıyla Championship Manager oyununda köklü bir değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Yeni futbol menajerliği oyununun indirilebilir PC sürümü, tam oyuna 1 peni (15 Kuruş) gibi ufak rakamlardan başlayan fiyatlarla, "istediğin kadar öde' modeliyle futbol tutkunlarına sunulacak.

Championship Manager, futbolcu transfer ücretlerinin rekor seviyelere ulaştığı, bilet fiyatlarının tavan yaptığı bu dönemde, ülkedeki her futbol tutkununa oyunun en yeni sürümünü ödemek istedikleri fiyata* deneme kapısını açıyor.

Championship Manager Genel Müdürü Roy Meredith "Bu oyun, bugüne dek şirketin yapmış olduğu en iyi oyun ve yeni oyunun tam sürümünün mümkün olduğunca çok insan tarafından denenmesini istiyoruz" diyor.

Eidos, video oyunları endüstrisinde benzeri görülmemiş bir hamleyle, ünlü imtiyaz haklı (franchise) oyunun yüklenebilir bir sürümünü 'istediğin kadar öde' modeliyle sunacak. Video oyunları pazarında böylece ilk kez denenecek olan bu girişim, 2008 yılında 'rock' grubu Radiohead tarafından 'In Rainbows' albümünün sunuluşuna benzer bir girişimi temsil ediyor.

2009-2010 sezonunun ilk futbol oyunu olacak olan Championship Manager 2010'da 'istediğin kadar öde' promosyonu 10 Eylül gece yarısına kadar sürecek. Kullanıcılar bu tarihten itibaren satın aldıkları oyunu doğrudan www.champmanstore.com sitesinden indirebilecekler. Oyun tam fiyatla tüm büyük satıcıların portföyüne girene kadar futbol tutkunlarının tek ödemesi gereken, 2.50 Sterlin işlem ücreti ve ek olarak kendi tercihleri dâhilinde 1 PENİDEN başlayacak ilave bir tutardan ibaret olacak.

Tüm zamanların en başarılı oyun serilerinden biri olan imtiyaz haklı Championship Manager oyunu ister futbol tutkunları, ister profesyoneller olsun, herkes tarafından her sezon oynanıyor. Hatta Celtic takımının eski teknik direktörü Gordon Strachan oyunu ilgilendiği oyuncuları kontrol etmek için bile kullanıyor.

Hayalinizdeki menajer olma fırsatını yakalayın

Hayalinizdeki menajer olma fırsatını yakalayın

İki yıldan uzun bir süredir geliştirilmekte olan Championship Manager 2010, her isteyenin futbol dünyasına derinlemesine dalarak, oyuncu almak, transfer ücretlerini saptamak ve taktiklere karar vermek gibi sorumluluklar üstlenerek, bir Rafa Benitez, Jose Mourinho, Carlo Ancelotti veya Harry Redknapp ya da dünya çapında birçok ligden başka herhangi bir menajer olmasına olanak tanıyor.

En son çıkan Championship Manager 2010 oyunu, bugüne dek çıkanlar arasında en gerçekçi olanı... Oyunda, futbolcu veritabanlarını güncellemek için 300'den fazla insandan oluşan küresel bir keşif ağından yararlanılıyor ve eski Premier League ve dünya kupası hakemlerinden Graham Poll ve eski West Ham efsanesi Mervyn Day gibi profesyonellerden tavsiyeler alınıyor.

Oyundaki yeni özellikler arasında, 500'ün üzerinde münferit oyuncu animasyonu olan özel yapım 3D oyun motorunu içeren geniş çaplı bir teknoloji, kullanıcılara kendi frikiklerini ve korner atışlarını yapma fırsatı tanıyan bir 'duran top' oluşturucusu, dünyanın dört köşesindeki ülkelerdeki yetenekleri bulmaya yönelik keşif ağları ve mükemmel takımı seçmeye veya yeni yıldızları denemeye yardımcı olacak deneme maçları bulunuyor.

Championship Manager 2010 ayrıca, her ay 2009-10 sezonundan gerçek futbolcu verileriyle ve bilgilerle güncellenen CM Season Live™ dâhilinde tamamen yeni bir oyun oynama imkânı da tanıyor. CM Season Live, Avrupa'nın önde gelen 10 ülkesindeki en son istatistikleri, skorları, puan tablolarını, futbolcu transferlerini, oyuncu istatistiklerini, sarı/kırmızı kartları ve önemli sakatlıkları ve çok daha fazlasını içeren, 6 güncelleme için yalnızca 5 Sterline satın salınabilen, sezon boyunca oyuna doğrudan yüklenebilen bir içerik... Hâlihazırda internetten ısmarlanmak üzere piyasaya çıkmış olan CM Season Live, oyunun kutulu kopyasını alanlara ücretsiz olarak verilecek.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları