Efsane siteler için yolun sonu geldi...

Efsaneler yolun sonuna geldi: İşte şok kapatılma kararı ile karşı karşıya kalan efsane siteler...

Efsaneler de bir gün ölür!

Yahoo'da iş gücünün yüzde dördünün azaltılma kararı alınması Yahoo bünyesindeki bazı sitelerin de kapatılması sonucunu doğurdu. İnternete sızan bir görüntüde Yahoo'nun, kendine ait sekiz internet sitesini kapatacağı yazıyordu.

Yahoo'da yaşanan yaprak dökümüyle beraber kapatılacak siteler; Delicious, AltaVista, MyBlogLog, Yahoo Picks, Yahoo Buzz ve Yahoo Bookmarks. Bu bilgilerin internete sızması ise, MyBlogLog kurucusu Eric Marcoullier tarafından gerçekleşti. Marcoullier, Yahoo içerisinde internetten yapılan bir görüşmenin görüntülerini Twitter hesabında yayınladı. Özellikle AltaVista ve Delicious gibi, bir döneme damga vuran sitelerin kapatılacak olmasının, pek çok kullanıcıda burukluk yaratacağı kesin...

Sızan bilgilerde Yahoo'nun bazı birimlerinin de birleşeceği yazıyordu. Bu birimlerin içerisinde; Fire Eagle, Yahoo Events, Yahoo People Search ve Sideline da bulunuyor. Yahoo'nun zorunlu küçülmesi bu bilgilerin internete sızmasıyla beraber şirket için daha da zor durumlar doğurduğu muhakkak.

Okuyucu Yorumları