En iyi cep telefonları ödüllendirildi

EISA tarafından yapılan değerlendirme ile yılın en iyi cepleri ödüllendirildi. İşte en iyiler..

En iyi cepler!

Daha dünya genelinde yaygınlaşma fırsatı bulamayan başta Sony Ericsson W980 olmak üzere Samsung G810 ve HTC Touch Diamond model cep telefonları, en iyi mobil telefon kategorisinde European Imaging and Sound Association (EISA) tarafından ödüle layık görüldü.

2008/2009 yılı için verilen ödüllerin verilme nedeni ise kuruluşça şöyle açıklandı:

- Müzik telefonu alanında Sony Ericsson W980,
- Akıllı telefon alanında HTC Touch Diamond,
- Ve fotoğraf telefonu baz alındığındaysa Samsung G810, kategorilerinin birincisi oldular.

Temmuz ayından bu yana Avrupa pazarında olan Sony Ericsson W980, İsveç-Japon ortaklığı tarafından dağıtılan en iyi Walkman telefonu olarak öne çıkıyor.

EISA'dan yapılan açıklamada 8GB dahili hafızası bulunan ve 3.2 megapiksel kameraya sahip olan Sony Ericsson W980'in FM Radyo, Bluetooth ve 2.2 inç'lik ekranıyla bu ödüle layık görüldü.

Fotoğraf kalitesinde G810 ipi göğüsleyen isim

Fotoğraf kalitesinde G810 ipi göğüsleyen isim
Samsung G810

HTC Touch Diamond ise 2.8 inç VGA dokunmatik ekranı, 3D TouchFlo arayüzü, 3.2 megapiksel kamerası, GPS navigasyon sistemi, FM Radyosu, 4GB dahili hafızası ve Bluetooth başta olmak üzere HSDPA, Wi-Fi ve USB bağlantılarını desteklemesiyle kategorisinin en iyisi olmayı başarak ödüle layık görülen bir diğer telefon oldu.

Geçtiğimiz Nisan ayında satışa sunulan Samsung G810 ise fotoğraf alanında en iyi olmayı başardı. 3x optik zoom fonksiyonu bulunan G810'un 5 megapiksel kamerasının olmasının yanında yüz denetleme sisteminin de bulunması G810'u bir adım öteye taşımaya yetiyor.

Not: Haberde adı geçen Sony Ericsson W980, Samsung G810 ve HTC Touch Diamond cep telefonların fotoğraflarını görmek için galerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları