Epson, AM-C400 ve AM-C550 modellerini tanıttı

Epson, A4 baskı pazarı için iki yeni ürün serisini tanıttı. Isısız teknolojiyle tasarruf sağladığı iddia edilen AM-C400 ve AM-C550 modelleri, dakikada 55 sayfa baskı hızıyla tek mürekkep setiyle 31.500 sayfa basma imkanı sunuyor.

Epson, AM-C400 ve AM-C550 modellerini tanıttı

Epson, ofislerde Heat-Free (Isısız Mürekkep Püskürtmeli) teknolojisinin kullanımını artırmak amacıyla yeni ürün serisi AM-C400 ve AM-C550 A4 modellerini duyurdu.

Yeni ürünler, Epson'un mevcut Mürekkep Püskürtmeli yazıcılarının tüm enerji tasarrufu ve verimlilik avantajlarını bir A4 formatında sunmayı hedefliyor.

Yazıcılar, baskı için dakikada 55 sayfa ve tarama için dakikada 100 görüntü sağlayabiliyor. Ayrıca yüksek kağıt kapasiteleri sayesinde 31.500 sayfaya kadar baskı yapabiliyor. Yazıcıların arayüzleri ise renkli ve dokunmatik. Tasarımlarında kullanılan 'C' şekilli kağıt yolu ile yazıcılar, sınıfının en küçük boyutlu yazıcıları arasına ismini yazdırıyor.

Epson'un Açık Platform kullanılarak geliştirilen bu MFP'ler, mevcut teknoloji altyapılarına entegre edilebiliyor ve tüm üçüncü taraf yazılım çözümleriyle de uyumlu.