Eusso network ürün ailesi genişledi

İnfronic tarafından Türkiye’de satışı yapılan Eusso network ürün ailesi genişledi. Eusso’nun yeni ürünleri arasında gigabit switch’ler, gigabit-fiber ethernet kartları, kablosuz network ürünleri ve USB 2.0 destekli print server’lar yer alıyor.

Eusso network ürün ailesi genişledi

Geçtiğimiz yıl Eusso ürünlerinin Türkiye distribütörü olan İnfronic, Eusso network ürün ailesini genişletti. İnfronic Ürün Müdürü Mahmut Ulucan, Eusso’nun gerek bayiler gerek tüketiciler tarafından tercih edilen bir marka haline geldiğini ve satış adetlerinin sürekli arttığını belirterek, bu nedenle Eusso network ürün ailesini genişletme kararı aldıklarını söylüyor. İnfronic’in Eusso ürünlerinde “Network’te kaliteyi en uygun fiyata alın” sloganıyla hareket ettiğini ifade eden Ulucan, 2005 yılında, yeni ürünlerde de bu ilkenin ve sloganın devam edeceğini belirtiyor.

Mevcut ürün gamına yeni eklenen Eusso ürünleri şunlar: Metal kasa switch’ler, gigabit-fiber ethernet kartları, gigabit switch’ler, WebSmart switch’ler, 108 Mbps hızında kablosuz network ürün ailesi, USB 2.0 destekli yeni print server’lar.

Okuyucu Yorumları