Ev telefonunda dev adım

GSM Hatlı Masaüstü Telefonu devri başladı. Sabit hat aramalarında ne kadar indirim var?

Vodafone'dan dev adım

Vodafone'un, Seç Konuş Sabit Hat abonelerine ücretsiz olarak verdiği Vodafone GSM Hatlı Masaüstü Telefon ile tüm sabit telefonları aramanın dakikası yer ve zaman sınırlaması olmaksızın 0,06 YTL, aylık sabit ücret ise sadece 10 YTL.

Vodafone, yeni ürünü Vodafone GSM Hatlı Masaüstü Telefon ile ev telefonu segmentinde önemli bir adım atıyor. Vodafone, Seç Konuş Sabit Hat abonelerine ücretsiz olarak verdiği Vodafone GSM Hatlı Masaüstü Telefon ile rakiplerine meydan okuyan çok özel bir tarife sunuyor. Vodafone GSM Hatlı Masaüstü Telefon, Vodafone Shop ve Vodafone Store'larda Vodafone aboneleri ile buluşuyor.

24 aylık sözleşme imzalayan tüm Vodafone Seç Konuş Sabit Hat aboneleri, Vodafone GSM Hatlı Masaüstü Telefon'a ücretsiz olarak sahip olabiliyor. Vodafone GSM Hatlı Masaüstü Telefon ile ev ve iş telefonlarını aramanın dakikası yer ve zaman sınırlaması olmaksızın 0,06 YTL oluyor. Vodafone GSM Hatlı Masaüstü Telefon'a sahip olabilmek için kullanıcıların ödemesi gereken aylık sabit ücret ise sadece 10 YTL. Vodafone GSM Hatlı Masaüstü Telefon ile ev telefonu kullanımında yeni bir dönemin kapılarını açan Vodafone, hem aylık sabit ücret hem de dakika ücretinde rakiplerinin çok altında bir tarife uyguluyor.

Ürünün özellikleri

Ürünün özellikleri

Vodafone GSM Hatlı Masaüstü Telefon'a ücretsiz sahip olmak isteyen Vodafone Seç Konuş aboneleri, Sabit Hat'ın yanı sıra kendi ihtiyaçlarına göre belirleyecekleri diğer Seç Konuş avantajlarını da tercih edebiliyorlar.

Servis çerçevesinde ücretsiz olan Vodafone GSM Hatlı Masaüstü Telefon'un özellikleri

- GSM 900/1800 uyumlu
- SMS gönderimi
- Telefon defteri hafızası
- Arama kaydı özelliği (son arayan, aranan ve cevapsız 20 arama)
- Değiştirilebilir zil sesi şiddeti ve tonu
- Alarm, takvim, kronometre, hesap makinesi özellikleri
- 3 saat konuşma süresi
- 90 saat bekleme süresi
- 24 ay garanti süresi

Bilgi için
Vodafone Türkiye - 0212 444 0 542

Not: Vodafone basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları