Final yapmaya hazırlanan Stranger Things’ten yeni sürpriz

Stranger Things final yapmaya hazırlansa da, çok uzun bir süre daha hayatımızdan çıkmayacak gibi görünüyor. Gelen yeni haberler, Stranger Things’in şimdi de bir animasyon serisi ile ekranlara geleceğini söylüyor.

Büyük bir Stranger Things sürprizi yolda

Stranger Things beşinci sezonuyla sona erecek. Ancak görünüşe bakılırsa Stranger Things efsanesi, bundan çok sonra da varlığını sürdürecek. Netflix, Stranger Thing’i temel alan bir animasyon serisi hazırlığında olduğunu duyurdu. Seri, Stranger Things'in yaratıcıları Matt ve Ross Duffer'ın baş yapımcılığından gerçeğe dönüştürülecek.

Duffer kardeşler yaptıkları açıklamada, "İzleyerek büyüdüğümüz çizgi filmlerindeki gibi animasyonlu bir Stranger Things hayal ettik ve bu hayalin gerçekleştiğini görmek kesinlikle heyecan verici oldu. Eric Robles ve ekibinin ortaya çıkardığı şey bizi daha fazla şaşırtamazdı - senaryolar ve çizimler inanılmaz ve sizinle daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz! Macera devam ediyor…

Netflix, animasyon dizisi hakkında herhangi bir ek ayrıntı paylaşmadı. İçinde kimin olacağını, zaman çizelgesinin neresinde geçeceğini veya ne zaman çıkacağını bilmiyoruz. Tek bildiğimiz, Duffer'ların gördükleri çizimler ve senaryolar konusunda heyecanlı oldukları.

Geçtiğimiz Temmuz ayında Duffer kardeşler, Netflix ile yaptıkları genel anlaşmanın bir parçası olarak yapım şirketleri Upside Down Pictures'ı televizyon ve film projeleri için kurdu. Ortaya çıkardıkları projeler arasında, Stranger Things dünyasında geçen yeni bir sahne oyunu ve "Duffer kardeşlerin orijinal fikrine dayanan" canlı aksiyon Stranger Things spinoff dizisi vardı.

Mart ayında, 1959'da Hawkins'te geçecek olan sahne oyunu Stranger Things: The First Shadow hakkında daha fazla ayrıntıya sahibiz. Jim Hopper, Joyce Maldonado ve Henry Creel’i göreceğimiz gösteri, 2023'ün sonlarında Londra'nın West End bölgesindeki Phoenix Theatre'da prömiyer yapacak.