Firefox'daki sayfaları hızla Chrome'da açın!

Firefox ve Chrome arasında "sıkı bir ilişki" kuran bu eklentilere mutlaka göz atın...

Firefox'dan Chrome'a geçiş!

Bazı web sayfaları (örneğin Google Apps), Chrome'da Firefox'da olduğundan daha iyi çalışabiliyorlar. Bunun tersi de mümkün. Bu durumda sayfa adresini kopyalayıp diğer tarayıcıya yapıştırmak çok kolay bir yol gibi görünebilir. Ancak tarayıcınızı sıkça değiştirmeniz gerekiyorsa, bu iş için geliştirilmiş eklentilerin işinizi hızlandıracağını düşünüyoruz.

Chrome View

Firefox'a Chrome View'u yüklediğinizde, Chrome yükleme konumunuz otomatik olarak bulunuyor. Chrome View, şu anki sekmeyi web sayfasına sağ tıklayarak Chrome'da açmanıza izin veriyor.

Open With

Bir web sayfasını farklı web tarayıcılarıyla test etmeniz gerekiyorsa, Open With adındaki basit Firefox eklentisi, işinizi görecektir. Firefox'da açtığınız herhangi bir sayfayı, bilgisayarınızda yüklü herhangi bir tarayıcıyla açabilirsiniz.

Open in Chrome, Chrome'dan Firefox'a...

Open in Chrome, Chrome'dan Firefox'a...

Open in Chrome

Firefox'da açık tüm sekmelerinizi Chrome'a taşımak istiyorsanız, ihtiyacınız olan eklenti Open in Chrome. Bu sayede Firefox yavaşladığında sekmeleri daha iyi yöneten Chrome'a hızla taşınabilirsiniz. Eklenti ayarlarında belirli işlevler için kısayol tuşları atamanız mümkün.

Chrome'daki bir sayfayı Firefox'da nasıl açarsınız?

Chrome'da bu işi yapan bir eklenti şimdilik yok gibi görünüyor. En iyi yöntem, her iki tarayıcıyı da açık tutarak adres çubuğundaki bağlantıyı bir tarayıcıdan diğerine sürüklemek olabilir.

Okuyucu Yorumları