Flappy Bird'ü Andıran Eight Note, Çin'de Viral Oldu!

Flappy Bird'ü andıran, ancak parmağınız yerine sesinizle kontrol ettiğiniz oyun, internetin yeni eğlence kaynağı oldu!

Eight Note: İnternetin yeni uğraşı!

İnternetin çökmesi halinde yukarıdaki gibi ilginç videolardan uzak kalabilirdik, neyse ki Amazon'un yaşadığı arızayı felakete dönüşmeden çabuk atlattık. Asya'da hızla yayılmaya başlayan "Eight Note", telefona doğru bağırıp, çığlık atarak karakteri çukurların üzerinden atlatarak oynanıyor.

Oyun Flappy Bird'e benziyor ancak karakteriniz havada uçmak yerine yerde ilerliyor. Karakteri ilerletmek için mırıldanmanız veya bir şeyler söylemeniz, çukurun üstünden zıplatmak için daha yüksek sesle konuşmanız gerekiyor. Büyük bir uçurumun üzerinden ancak çığlık atarak zıplayabiliyorsunuz.

Oyunun "sonsuz" ve "aşamalı" olmak üzere iki modu bulunuyor. Çin'de çok ünlü olan oyunun aslında Japon bir geliştirici tarafından üretildiğini iddia edenler var. Ancak oyunun geliştiricisi, App Store'daki sayfaya göre Çinli gibi görünüyor.

Videolardaki oyuncular Çince konuşsalar da, tepkilerini anlamak için Çince bilmeye gerek yok. Bir Çinli oyuncu, ülkenin sosyal ağında "bu oyunu oynarken gülmeken öldüm" derken bir başkası "başkalarının tepkilerini duymaya bayılıyorum," dedi.

Bir süre önce Google Play'de de bulunan oyun, şu an sadece App Store'da bulunuyor. Denemek isterseniz, aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Apple App Store'dan indirin: Don't Stop! Eighth Note

Okuyucu Yorumları