Galaxy Nexus ve AMOLED'li ilk tablet geliyor!

Android 4.0'lı ilk cep Galaxy Nexus'u ve "AMOLED tablet" Tab 7.7'yi bekleyenlere iyi haber içeride!

Galaxy Nexus geliyor!

Avea, en yeni teknolojileri Türkiye'ye ulaştıran marka olmak için çalışmalarını sürdürüyor. Samsung'un en çok beklenen ürünleri Galaxy Tab 7.7 (P6800) ve Galaxy Nexus da Avea tarafından sunuluyor.

9-13 Ocak tarihleri arasında Las Vegas'ta gerçekleşen ve ABD'nin en büyük teknoloji fuarı olan CES'i her sene büyük bir heyecanla takip ettiklerini vurgulayan Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz, "Teknoloji dünyasının kalbi bu fuarda atıyor. Biz de Türkiye'nin önde gelen teknoloji şirketlerinden biri olarak, tüm dünyanın gözünü çevirdiği CES'i yakından takip ediyor ve abonelerimize fayda sağlayacak ürünler ile ilgili inceleme ve anlaşmalar yapıyoruz.

Samsung ile yaptığımız anlaşma çerçevesinde de Galaxy Tab 7.7 (P6800) ve Galaxy Nexus Türk pazarına ilk kez Avea ile giriş yapacak. Avea olarak, en iyi cihazları, en etkili kampanyalar ile birleştiren projelerimizi, yıl boyunca sürprizlerle devam ettireceğiz " dedi.

Galaxy Nexus ve AMOLED'li ilk tablet geliyor!

Galaxy Nexus ve AMOLED'li ilk tablet geliyor!

Galaxy Tab 7.7, yalnızca 7.9 milimetre inceliği ve hafifliği ile bugün pazardaki en ince Android Honeycomb işletim sistemli tabletlerden bir tanesi. Super AMOLED Plus ekrana sahip ilk tablet olan Galaxy Tab 7.7; Avealılara, sektörün en iyi ve parlak ekran teknolojisini vadediyor. Galaxy Tab 7.7 daha hızlı veri indirme için HSPA+ 21 Mbps ağ özelliğine sahip. Cihaz, internetten hızlı indirme, kesintisiz çoklu görev ve üstün multimedya performansı için 1.4 GHz çift çekirdekli uygulama işlemcisi ile çalışıyor.

Samsung tarafından 2011 son çeyrekte dünya lansmanı yapılan ve kısa sürede dünya çapında 1 milyon satan Galaxy Nexus, Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemine sahip ilk cihaz olarak dikkat çekiyor. Galaxy Nexus da; 8.9 milimetre inceliği ve 4.65 inç'lik HD Super AMOLED ekran özellikleri ile yakın zamanda Avealıların beğenisine sunulacak.

İlk kez Türkiye'de Avea farkı ile tüketiciyle buluşması için anlaşmaya varılan ürünler ilk aşamada sadece Avea İletişim Merkezleri ve Satış Noktaları'ndan edinilebilecek.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları