Galaxy Note 3 Neo, gerçeğe dönüştü!

Samsung'un Note 2 özelliklerine sahip "kırpılmış" Note 3'ü gerçeğe dönüştü. İşte Galaxy Note 3 Neo!

Galaxy Note 3 Neo tanıtıldı!

Geçtiğimiz haftalarda birkaç kez internete sızan Galaxy Note 3 Neo, Samsung tarafından resmi olarak tanıtıldı. Yeni cep, temel olarak Note 2'nin özelliklerini Note 3 görünümünde sunuyor.

5.5 inç'lik 720p Super AMOLED ekrana sahip telefon, 163 gramla Note 3'ten biraz daha hafif. Ölçüleri ise 148 x 76.9 x 8.6 mm ile Note 3 ile hemen hemen aynı (Note 3 151.2 x 79.2 x 8.3 mm ve 168 gram). Telefonun LTE olmayan modeli, Samsung'un ilk 6 çekirdekli LTE Exynos işlemcisini kullanıyor. Bu çip, güç gerektiren işlemler için iki 1.7GHz çekirdek, sıradan işler için dört 1.3GHz çekirdekle geliyor.

Galaxy Note 3 Neo, gerçeğe dönüştü!

2GB RAM'e sahip Galaxy Note 3 Neo, arka tarafında 8 megapiksellik bir kameraya, ön tarafında ise 2 megapiksellik bir kameraya yer veriyor. 16GB'lık depolama alanı microSD ile 64GB genişletilebilen Neo'nun içinde 3.100mAh kapasiteli bir pil bulunuyor.

Yeni Galaxy Note 3 Neo'dan daha fazla bilgi ve görüntü, haberimizin sonraki sayfasında.

Neo'nun bağlantı özellikleri, daha fazla kare...

Neo'nun bağlantı özellikleri, daha fazla kare...

Cihazın bağlantı özellikleri arasında Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0 LE, GLONASS destekli GPS, 42mbps HSPA+, LTE ve NFC var. Samsung'un S Pen kalemiyle gelen telefon, Air Command Action Memo, Scrapbook, Screen Write, S Finder, Pen Window, S Note ve Multi Windows gibi işlevlerini destekliyor.

Galaxy Note 3 Neo, gerçeğe dönüştü!
Note 3'teki deri görünümlü kapağa sahip

Cihazın fiyatı henüz açıklanmadı, ancak yurtdışı fiyatının 579 euro civarında olacağı tahmin ediliyor. Telefon piyasaya sürüldüğünde Note 3'ün çıkış fiyatına çok daha düşük bir fiyata sahip olması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları