Galaxy Note 8 için büyük iddia!

Güvenilir kaynaklardan geldiği söylenen bilgilere göre Samsung, Galaxy Note 8 için en önemli adımlardan birini attı bile...

Galaxy Note 8 için büyük iddia!

Samsung, bir yandan yeni amiral gemileri Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın başarılı olması ve Galaxy Note 7 fiyaskosunu unutturması için çalışırken, diğer yandan yeni bir Galaxy Note için ilk adımları atmaya başladı bile. Sammobile'ın güvenilir kaynaklardan geldiğini söylediği bilgilere göre Samsung, Galaxy Note 8 için firmware geliştirmeye başlamış durumda.

Daha önce kod adı Great olacağı konuşulan Galaxy Note 8, Samsung'un patlayan Galaxy S7'ler ile kaybettiği prestiji geri kazanması açısından oldukça önemli. Ama Koreli dev, aynı zamanda geri topladığı Galaxy Note 7'leri de yenileyerek, tekrar pazara sunmaya hazırlanıyor. Ama bu Pazar, sadece Güney Kore ile sınırlı kalabilir; en azından gelen sızıntılar bunu söylüyor.

Kaynakların iddiasına göre, yenilenmiş Galaxy Note 7'ler için de firmware geliştirme aşaması sona yaklaştı. Bu firmware'lerin kod numaraları, N935LKLU2AQD2 / N935LLUC2AQD2 ve N935LKLU2AQD2 olacak. Galaxy Note 8 için geliştirildiği söylenen firmware'ler ise, N950FXXU0AQC6, N950FOXM0AQC6 ve N950FXXU0AQC6 şeklinde isimlendiriliyor.

Okuyucu Yorumları