Galaxy S III: Galiba bu seferki gerçek!

Galiba bu seferki gerçek: İşte Galaxy S III'e ait olduğu iddia edilen videonun başına gelenler...

Galiba bu seferki gerçek!

Vietnam'dan yayın yapan Tinhte isimli sitede yayınlanan bir video, Galaxy S III'ü bekleyenleri heyecanlandırmak için yetti. Videoda yeni nesil Galaxy S'in pek çok özelliği canlı canlı izleyenlere sunuluyordu.

Videoya göre Galaxy S III, 1,4 GHz dört çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, 16 GB dahili depolama alanı, 4,6 inç HD (720 x 1.184 p) ekran, 8 MP kamera ve NFC teknolojisine sahip. İşletim sistemi ise, tahmin edebileceğiniz gibi, Android 4.0 ICS...

Videoda görülen cihaz, burada sizlere sunduğumuz fotoğraflardaki cihaza oldukça benziyor ama önemli bir de farkı var: Fiziksel menü düğmesi ortalarda yok. Daha önce sıklıkla dile getirilen "Galaxy S III'te fiziksel menü düğmesi olacak" söylentisi, bu videoyla tam tersine dönmüş durumda.

Peki bu video gerçekten Galaxy S III'ü mü gösteriyor. Yaşananlara bakarsak evet. Samsung, videoyu yayınlayan Engadget ve pek çok siteye "rica ederek" videoyu yayından kaldırtmış. Samsung'un konuya bu kadar önem vermesi, bu kez karşımızda duranın gerçek Galaxy S III olduğu izlenimini yaratıyor. Video hakkında görüşleri sorulan Samsung, sadece şunu söylüyor: "3 Mayıs'ta yapacağımız etkinliği bekleyin; tüm cevapları orada bulacaksınız..."

Okuyucu Yorumları