Galaxy S8 için iPhone iddiası!

Apple'ın her iPhone'undan önce "hortlayan" iddia, bu kez Samsung'un sıradaki amiral gemisi Galaxy S8 için ortaya çıktı!

Galaxy S8 için iPhone iddiası!

Samsung'un bir sonraki amiral gemisi modeli Galaxy S8'e dair yeni söylentiler ortalıkta dolanmaya başladı. Firmanın donanımsal özellikler açısından oldukça önemli değişiklikler yapmasının beklendiği yeni cihazda ekranın, home tuşunun ve kamera sisteminin de önemli yeniliklere sahne olacağı öne sürülüyor.

Daha önce bizzat Samsung tarafından yapılan bir açıklamada firmanın yeni modellerinde edge/klasik model ayrımından vazgeçeceğini ve bütün cihazlarında kavisli edge ekranlar sunacağını öğrenmiştik. Şimdi de Güney Koreli ET News tarafından yayınlanan yeni bir rapor Galaxy S8'in yalnızca sağ ve sol kenarlarında değil aynı zamanda üst ve alt kenarlarında da kavisli olacağını ve dolayısıyla çerçevesiz bir gövdeye sahip olacağını işaret ediyor.

Firmanın bu doğrultuda tıpkı bir sonraki iPhone için de ortaya atılan söylentide olduğu gibi home tuşundan kurtulacağı da iddia ediliyor. Samsung'un böylece yeni amiral gemisinde parmak izi sensörünü tamamen ekrana entegre edeceği belirtiliyor.

Snapdragon 830 yonga üzeri sistemle gelmesi beklenen Galaxy S8'in ayrıca dual kamera sistemine sahip ilk Samsung cihazı olacağı da söylentiler arasında.

Diğer yandan Galaxy S8'in piyasaya beklenenden biraz daha erken sürülebileceğini de ekleyelim. Bunun en önemli nedeni ise kuşkusuz Samsung'un Note 7 yüzünden yaşadığı imaj kaybını Galaxy S8'in erken gelişiyle telafi etmeye çalışması...

Okuyucu Yorumları