Galaxy Tab 3, MWC 2013'te boy gösterecek!

Samsung'un merakla beklenen Galaxy Tab 3 cihazları ortaya çıkmaya başladı. Tüm detaylar haberimizde!

Yeni Galaxy Tab'ler geliyor!

Samsung için her zaman hareketli geçen Mobil Dünya Fuarı (MWC), görünüşe bakılırsa bu yıl da pek farklı olmayacak. Fuarı özellikle tablet konusunda hareketlendirmeyi planlayan elektronik devi, iddialara göre MWC 2013'e dört yeni tabletle girecek.

Şirketin neredeyse her adımından haberdar olan SamMobile, Samsung'un iki adet Santos, bir Kona ve bir adet de Roma kod adlı dört yeni tabletini duyuracağını müjdeledi.

Sızan bilgilere göre Galaxy Tab 3'ün Santos serisi, biri 7 inç diğeri ise 10.1 inç olmak üzere, 5 megapiksel kameraya sahip olacak ve 3G ile Wi-Fi seçenekleri sunacak.

Hakkında daha fazla detay bulunan Kona cihazlar ise 8 inç boyutunda ve Jelly Bean 4.2 işletim sistemine sahip. 7.95mm kalınlığında ve 330 gram ağırlığındaki tabletler 3G ile Wi-Fi opsiyonlarının yanı sıra 2GB RAM, 1280x800p Super Clear LCD ekran, 4600mAh pil ve microSD hafıza kartı gibi özellikleriyle kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Serinin son ismi olan Roma içinse, ser verilip sır verilmiyor. Hangi işletim sistemini kullanacağı bile bilinmeyen Roma tabletlerin, Samsung için MWC 2013'ün en güçlü silahı olacağı söyleniyor.

Bahsi geçen tüm tabletlerin, 2013'ün ilk çeyreğinde piyasaya çıkması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları