Gigabyte'tan ultra dayanıklı anakartlar

Yüksek HD performansı, düşük sıcaklık: Gigabyte'ın yeni anakartları yetenekleriyle büyülüyor...

Ultra dayanıklı anakartlar

Dünyanın önde gelen anakart ve ekran kartı üreticilerinden GIGABYTE, Intel G45 Express yonga seti ile güçlendirilmiş olan yeni GA-EG45M-UD2H anakartını piyasaya sunduğunu duyurdu. Hem güç (Power) hem de topraklama (Ground) katmanları için 57gr. (2 Ons) bakır içeren Ultra Dayanıklı 3 Teknolojisine sahip olan GA-EG45M-UD2H, daha düşük sistem sıcaklığı ve artırılmış enerji tasarrufu sağlayabiliyor; zengin multimedya bağlantı seçenekleri ile birleştiğinde, en yeni Yüksek Tanımlı (HD - High Definition) dijital multimedya sistemleri için mükemmel Yüksek Tanımlı (HD - High Definition) video ve ses deneyimi sunmayı vaat ediyor.

57gr. ( 2 OZ ) Bakır Tasarımının Özellikleri
Bakır miktarının iki katına çıkartılması, tüm PCB genelinde anakartın işlemci güç bölgesi gibi kritik alanlarında ısıyı daha etkin biçimde yayarak, etkili bir soğutma çözümü sağlıyor. Neticede, GIGABYTE Ultra Dayanıklı 3 Klasik Serisi Anakartlar, geleneksel anakartlara kıyasla 50°C'ye kadar daha düşük çalışma ısısı sağlayabiliyor.

GA-EG45M-UD2H yüksek tanımlı (HD - High Definition) multimedya deneyimi sağlayan HDMI desteğinin yanı sıra, D-sub ve DVI başta olmak üzere çok çeşitli bağlantı seçenekleri ile donatılmış. GA-EG45M-UD2H, eşsiz resim netliği ve kusursuz video oynatımı amacıyla Intel Clear Video teknolojisini desteklemenin yanı sıra 1080P'ye kadar HD içeriğin oynatılmasına olanak tanıyıp, tam Blu-Ray HD içerik desteği için HDCP desteği sağlayabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları