Google Area 120'den Yeni Mesajlaşma Uygulaması!

Google çalışanlarının boş zamanlarında ürettiği projelerin arasına ilginç bir mesajlaşma uygulaması eklendi! İşte Supersonic...

Google'dan Supersonic sürprizi!

Google'ın Area 120 girişiminin ilk uygulaması Uptime, geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı ancak uygulama, yalnızca iOS'u destekliyordu. Şimdi ise Area 120'den yeni bir uygulama daha var ve bu uygulamayı Play Store'dan indirmeniz mümkün.

Yeni uygulama "Supersonic Fun Voice Messenger" adını taşıyor ve adından anlayacağınız üzere yine bir mesajlaşma uygulaması. Diğerlerinden farkı ise göndermek istediğiniz mesajları söylemeye zorlaması ve klavyeyi kaldırması. Walkie-talkie'nin modern sürümüne benzetebileceğimiz uygulama, siz konuştukça sözcüklerinizi metne ve emoji'lere dönüştürüyor. Mesajlar gerçek zamanlı olarak aktarılıyor ve düzenleme şansınız bulunmuyor, hiç anlamadığınız bir emoji görünse bile karşı tarafa gönderiliyor.

Karşı taraftaki arkadaşınız, uygulamanın algıladığı sözcükleri okuyabiliyor veya söylediklerinizi dinleyebiliyor. Mesajlar dinlendikten sonra yok oluyor ve yine uygulamanın adından anlayacağınız üzere günlük kullanımı amaçlıyor. Yani muhtemelen bu uygulamayla patronunuza mesaj göndermeyeceksiniz.

Mesajları kişilerinize tek tek gönderebiliyor veya gruplarla paylaşabiliyorsunuz ancak öncesinde arkadaşınıza Supersonic uygulamasını yükletmeniz gerekiyor.

Supersonic Fun Voice Messenger'ı denemek isterseniz, aşağıdaki bağlantılardan Android'li cihazınıza veya iPhone'unuza indirebilirsiniz.

Google Play'den indirin: Supersonic Fun Voice Messenger

App Store'dan indirin: Supersonic Fun Voice Messenger

Okuyucu Yorumları