Hani HD-DVD formatı ölmüştü...

Blu-ray'e yenilen, sahibi Toshiba tarafından bile terk edilen HD-DVD'nin şaşırtıcı geri dönüşü...

Hani HD-DVD formatı ölmüştü!

HD DVD tam öldü derken diriliyor. Bağımsız Anthem Films, Gary Ugarek'in lo-fi zombi filmi Deadlands 2: Trapped'i HD DVD olarak satmayı planlıyor.

27 Ekim'de piyasaya çıkacak olan film Amerika'da ve batı dünyasında korku filmlerinin popüler olduğu cadılar bayramına yetişecek. Sadece 500 kopya satılacak olan filmlerin her birinde orijinallik sertifikası olacak. Ugarek HD DVD'yi kullanma sebebi olarak bu formatı sevmesini gösteriyor. Benzer düşünen koleksiyoncular için nadir bulunan bir filmini nadir bulunan ve yaygın olmayan bir formatta bulunması Ugarek'in hoşuna gidiyormuş.

"Geçtiğimiz 18 ayda ben ve küçük bir grup HD DVD sever, HD DVD materyalin son kalan örneklerini avladık. Bu formatı kullanmaya oldukça erken başlamıştık ve bugün de bu formatın ölmemesi gerektiğini düşünüyoruz. HD DVD oynatıcı sahiplerinin de bu filme ilgi duyacağını düşünüyoruz. HD DVD sevenlere projemizi sunduğumuzda çok olumlu karşılandı ve biz de bunu değerlendiriyoruz." Diyen yönetmen Ugarek'in filmini bağımsız Anthem Pictures hayata geçirmeye cesaret edebilmiş.

HD DVD'de çıkacak olan Deadlands 2: Trapped, beraberinde mevcut bütün ek film materyaliyle piyasaya çıkacak. Yorumlar, kesilen sahneler ve daha fazlası 30 dolara satılacak.

Okuyucu Yorumları