Haswell'leri hızlandıran yeni yonga setleri!

Intel, Haswell işlemcilerin daha da hızlanmasını sağlayan yeni yonga setlerini resmi olarak tanıttı!

Haswell'ler hızlandı!

Hatırlayacak olursanız Intel'in dördüncü nesil işlemci ailesi Haswell, bundan yaklaşık bir yıl kadar önce tüketicilerle buluşmuştu. Şimdiyse Intel, hızlandırılmış yeni Haswell işlemcilerini ve bu işlemcileri destekleyen iki yeni yonga setini tanıttı. Intel'in yeni yonga setleri ile Haswell işlemciler daha hızlı saat hızında çalışarak daha yüksek bir performans grafiği elde edecek. Tabi bun

Intel'in Z97 ve H97 yeni yonga setleri, Haswell, Haswell Refresh ve Devil's Canyon ürün gruplarını destekliyor. Yüksek performans getirecek olan bu yonga setleri ile güçlü oyun bilgisayarları ve multimedya eğlence merkezi sahibi olmak isteyenlere hitap eden Intel, özellikle depolama hızları anlamında da yenilikler sunuyor. Yeni M.2 depolama teknolojisini destekleyen yonga setleri, transfer hızını saniyede 1 GB'a taşıyor. Yeni depolama özelliği, bunu Intel'in güncellenen Smart Response teknolojisi ile sağlıyor.

Peki ya Broadwell? Intel'in yeni nesil Core işlemcilerinin üretimine 2014 yılının ilk çeyreğinde başlaması gerekiyordu. Ancak şirket bu konuyla ilgili sessizliğini şimdilik koruyor. 14 nanometre mimarisiyle hazırlanan Broadwell hakkında son sızıntılar ise ondan 2014 sonu veya 2015 başına kadar haber alamayacağımız yönünde.

Okuyucu Yorumları