Hızlı Sistem'den Yeni Bir MP3 Çalar

Hızlı Sistem tarafından piyasaya sunulan yeni MobiBLU DHH-100 MP3 çalar, 5 GB’lık kapasitesiyle göz dolduruyor. DHH-100 ile, SD veya MMC kartlarınızdaki fotoğraf, müzik ve bilgilerinizi yedekleyebilirsiniz!

Hızlı Sistem'den Yeni Bir MP3 Çalar

Yüksek kaliteli dijital müzik çalar ürünleriyle tanınan MobiBLU, müzik severlerin taleplerini en iyi şekilde karşılayacak yeni bir MP3 çalar modelini piyasaya sundu. Bir çok pratik fonksiyona sahip olan MobiBLU DHH-100, 5 GB’lık geniş hafıza kapasitesi, SD kart kopyalama özelliği ve dahili stereo hoparlörü ile rakipsiz bir ürün. MobiBLU’nun Türkiye distribütörü Hızlı Sistem tarafından pazara sunulan DHH-100, şık tasarımı, hafif yapısı ve üstün özellikleri ile beğeni topluyor.

SD/MMC kartlarından müzik-fotoğraf kopyalayabilme, “Direct Encoding” özelliği ile harici müzik kaynaklarından direkt MP3 ses kaydı, USB 2.0 ile yüksek hızlı veri aktarımı, yüksek performanslı, şarj edilebilir Lityum-Polimer pili ile 10 saate kadar kesintisiz müzik keyfi sunan MobiBLU DHH-100 ile MP3 ve WMA formatındaki müzik dosyalarını dinleyebilirsiniz.

Hem Küçük, Hem Hafif, Hem de Yüksek Kapasiteli

MobiBLU DHH-100, 80mmx56mmx22.4mm ölçülerindeki boyutları ile çok kolay taşınabiliyor. 5 GB’lık geniş kapasitesi sayesinde yaklaşık 1500 müzik parçasını saklayabilen MobiBLU DHH-100’ün ağırlığı ise sadece 100 gram!

Kolay ve Pratik Bilgi Taşıma-Depolama Çözümü

Bilgisayara hızlı USB2.0 portu ile bağlanan MobiBLU DHH-100, “Çıkartılabilir Disk” olarak tanınıyor ve dosyaları kolayca aktarmanıza imkân tanıyor.

SD/MMC Karttan Veri Aktarımı

Dijital kameranızla fotoğraf çekerken bellek kartınız dolduysa hiç sorun değil. SD ya da MMC bellek kartınızı MobiBLU DHH-100 üzerindeki kart yuvasına takın ve bütün fotoğraflarınızı ve müzik parçalarınızı MobiBLU’nun 5 GB’lık geniş diskine kolayca aktarın.

Yüksek Kaliteli Stereo Hoparlör!

Müzik zevkinizi arkadaşlarınızla da paylaşın: MobiBLU DHH-100’ü üzerindeki hoparlörlerden, kulaklık olmadan da dinleyebilirsiniz. En kaliteli müziğin keyfine varabilirsiniz. MobiBLU DHH-100 ile, MP3 ve WMA formatındaki müzik dosyalarını dinleyebilirsiniz.

Ekolayzır Ayarları

Kullanıcı, 5 hazır ekolayzır ayarına (Normal, Rock, Jazz, Classic, Pop) ek olarak 10 özel ekolayzır ayarı tanımlayabilmekte. Bu özellik sayesinde istediğiniz müzik parçasını tam da istediğiniz ayarlarda dinleyebilirsiniz.

Ses Kayıt Özelliği

Yüksek kaliteli ve hassas mikrofonu sayesinde güçlü ses kayıt özelliklerini profesyoneller de rahatlıkla kullanabilir.

Müzik Parçalarınızı Kolayca MP3’e Dönüştürün

Bilgisayara gerek kalmadan, radyodan veya CD ya da teyp çalarınızdan direkt MP3 kaydı yapabilirsiniz. Bunun için gerekli ara bağlantı kablosu da ürünle birlikte geliyor.

Güncellenebilir Yazılım

Cihazın işletim yazılımını (firmware) güncelleyerek yeni çıkacak dosya formatlarını kullanabilirsiniz.

Şık, Beyaz Ekran

MobiBLU DHH-100, şık, 5 satır, okunaklı, yüksek kontrastlı bir ekrana sahip. Kullanıcı menüler arasında rahatlıkla gezinebilir.

Hızlı Sistem MobiBLU Ürün Yöneticisi Bora Demirkan, dünya çapında tanınan bir marka olan MobiBLU’nun ürünlerinde özellikle işlevselliğe ve şık tasarıma önem verdiğini söylüyor. Demirkan, bu yaklaşımın MobiBLU DHH100 ürününe yüksek kapasite, SD kart yedekleme fonksiyonu, hafiflik, küçük boyutlar ve dahili hoparlörler olarak yansıdığını vurguluyor.

Okuyucu Yorumları