HP: Vivera mürekkepli yeni Inkjet baskı kartuşu

HP’nin, Vivera mürekkepli yeni Inkjet baskı kartuşu ile kullanıcılar, evde, stüdyo kalitesinde bastıkları resimlerinin keyfini uzun yıllar sürebiliyorlar.

HP: Vivera mürekkepli yeni Inkjet baskı kartuşu

HP Inkjet yazıcılar için özel olarak üretilen HP Vivera mürekkepleriyle kullanıcılar, nesiller boyu solmayan, yüksek kalitede fotoğraflar basmanın keyfini yaşıyorlar. Vivera mürekkeplerinin olağanüstü performansının arkasında, üstün kaliteye sahip malzemeler, özgün formüller ve net sonuçları garantileyen titiz çalışmalar yatıyor. Vivera mürekkepleriyle basılan fotoğraflar, gerçek renkleri bire bir yansıtıyor ve dijital fotoğraf baskılarının, stüdyoda basılan geleneksel fotoğraflarla neredeyse aynı kaliteye ulaşmasını sağlıyor.

HP Vivera mürekkeplerinin yanı sıra, yeni Inkjet baskı kartuşları da, kağıdın üzerinden tek geçişle daha geniş bir alanı kapsayacak şekilde tasarlanmış bulunuyor ve bu sayede çıkış almayı hızlandırıyor.

HP Türkiye Görüntüleme ve Baskı Grubu Ülke Müdürü Fikret Ergüder, Vivera mürekkeplerle evde basılan fotoğrafların, uzun yıllar rengini koruduğunu belirtiyor ve ekliyor: “Vivera ile basılan fotoğraflar, hayatın gerçek renklerini yansıtıyor. HP’nin yeni baskı çözümleriyle kullanıcılar, gerçeğe en yakın renklere sahip, uzun yıllar solmayan, stüdyo kalitesindeki fotoğrafları, evde basabilmenin keyfini yaşayacaklar”.

Vivera Mürekkepleriyle Güçlendirilmiş Kartuşlar

Wilhelm Imaging Research tarafından yapılan araştırmaya göre, Vivera mürekkeplerine sahip son teknoloji ürünü HP Inkjet kartuşlarla HP Premium Plus fotoğraf kağıdına basılan renkli resimler, 82-115 yıl arası dayanıklılık gösteriyor. Vivera’nın yeni sekiz ve dokuz mürekkepli baskı sistemi, milyonlarca mürekkep kombinasyonu sayesinde, profesyonel ve gerçek görünümlü fotoğraf kalitesi için çarpıcı renkler sunuyor.

Yeni HP 97 ve 95 Tri-color Inkjet kartuşlarını kullanan baskı sistemleri, sayısız renk kombinasyonlarıyla, gerçeğe en yakın renkleri elde ediyor. HP 99 Photo-Inkjet baskı kartuşu ile de, daha doğal görünüm elde etmek isteyen kullanıcılar açık tonlu baskılar yapabiliyorlar. Açık mavi, açık kırmızı, ve hatta gri mürekkep, ten rengi tonlarında ve ışıklı alanlarda daha az doku olması açısından büyük önem taşıyor. Açık renk mürekkepler, gölgelerde noktaların geniş bir şekilde yayılmasını ve bu noktaların gözle görülür olup detayları gizlemesini engelliyor.

Kapsama alanı genişletilen yeni HP 96 Siyah Inkjet baskı kartuşu, yeni yazıcılarla uyumlu olup, daha hızlı çıkış alınmasına olanak veriyor. Kapsama alanı arttıkça, kartuş, zeminden bir kere geçişte daha fazla alanı tarıyor ve gerekli geçiş sayısının azalmasıyla, baskı hızı artmış oluyor. HP’nin yeni Inkjet baskı kartuşları, yazı, grafik ve görsel baskıları için gelişmiş özellikler sunan HP Smart Print teknolojisiyle çalışıyor.

Okuyucu Yorumları