HTC One için Android 4.2.2 geliyor!

HTC'nin amiral gemisine sahip olanlar, bu tarihten itibaren Android 4.2.2'ye kavuşacaklar!

HTC One sahiplerine müjde!

HTC, ödüllü HTC One modelinin en son Android 4.2.2 (Jellybean) yazılım güncellemesini ve HTC Sense 5 geliştirmelerini 2013 yılının üçüncü çeyreğinde kullanıcıları ile buluşturacağını duyurdu.

Geliştirilmiş Sense deneyimi ana ekranın daha fazla kişiselleştirilebilmesini sağlıyor. İlgi gören HTC BlinkFeed ise Instagram entegrasyonu ve ana ekranda kişiselleştirilmiş bilgi akışının arttırılması ile daha da iyileştiriliyor. Kullanıcılar ayrıca ana ekran yerleşimini düzenleme konusunda daha fazla esneklik bulabilecekler.

Bu güncelleme ayrıca multimedya fonksiyonlarında da iyileştirmeler içeriyor, geliştirilmiş ve daha çok amaçlı HTC Music Channel ve kamerada odaklama ve pozlamayı kitleme özelliği eklendi. Bu güncelleme ile birlikte kullanıcılar UltraPixel Kameranın en iyi özelliklerinden 30 saniyelik sinematik özet videoları için iki kat daha fazla tema kullanabilecek ve etkinlikleri için profesyonel derecede videolar hazırlayabilecek. Ayrıca geliştirilmiş Sense TV uygulaması kanal sıralamasını televizyon ve servis sağlayıcı sıralaması ile eşleştirmeye imkan tanıyor.

Bunlara ek olarak, Android 4.2.2 özellikleri Daydream, Hızlı Ayarlar, kilit ekranı widgetları da ekleniyor.

HTC One, HTCpro sertifikası alan ilk cihaz oldu!

HTC One, HTCpro sertifikası alan ilk cihaz oldu!

HTC One bu güncelleme ile birlikte EMEA bölgesinde HTCpro sertifikası alan ilk cihaz olma özelliğini kazanıyor.

HTCpro sertifikası bilgisayar teknolojileri yöneticilerine güvenli ve esnek çözümler sunarken kurumsal müşterilerin beklentilerinin ötesine geçtiği anlamını taşıyor. HTCpro Belgeli ilk model olan yeni HTC One, içerisinde gelişmiş 256 bit şifreleme, güvenli şifre politikaları, uzaktan veri silme ve bir dizi HTC Senseerişimli verimlilik fonksiyonları gibi birçok mobil kurumsal özellik barındırıyor. Sanal özel ağ (VPN) fonksiyonu üzerinden güvenli ağa bağlanması verileri daha iyi koruma altına alınırken, Mocana Corp üzerinden alınan çok başlı İnternet Protokol Güvenliği VPN desteği de özellikler arasında yer alıyor.

HTC One ayrıca, kurumsal müşterilere ve IT yöneticilerine üst düzey mobil güvenlik ve yönetim kontrolü erişimi sunmak üzere AirWatch, MobileIron gibi sektördeki diğer kurumsal satıcılarla yapılan stratejik ortaklıklar sayesinde mobil cihazda güvenlik,yapılandırma, yönetim ve denetleme için sunulan esnek mobil cihaz yönetimi (MDM) çözümlerini de beraberinde getiriyor.

Okuyucu Yorumları