HTC One (M8) bu kez başardı!

HTC, amiral gemisi cebi One (M8) ile uzun zamandır yapamadığını yapmayı başardı!

HTC One (M8) bu kez başardı!

Yeni HTC One M8, uzun zaman aradan sonra Tayvanlı şirketin kasasını doldurmayı başardı. 2013'te çıkan M7 modelinin aksine piyasaya çok güçlü bir giriş yapan M8, HTC'nın geçmiş zamanlarda yaptığı hatalardan tamamen arındırılmış ve kullanıcıların isteklerine uygun olarak tasarlanan bir cihaz.

Geçtiğimiz Salı günü Tayvanlı şirket 2014 mali yılının ikinci çeyreğine ait denetlenmemiş sonuçlara göre 65 milyar Tayvan doları (4.6 milyar TL) gelirden 2.26 milyar Tayvan doları (160.5 milyon TL) kar elde etti. Her ne kadar sevk edilen cihaz geçen seneden az olsa da, HTC'nin kasasında geçen seneden tam yüzde 80 daha fazla para kalmış.

HTC M8 bu yıl çoğu kullanıcı tarafından tasarım ve ses konusunda ön plana çıkarılmış olsa da tıpkı eski M7 modelinde olduğu gibi UltraPixel kamerası ile eleştiriliyordu. Her ne kadar bu kamera eleştirileri genelde tasarımın ve gösterişin ardında kalsa da HTC'nin bundan sonraki amiral modellerinde kamerasını kullanıcıların istediği gibi düzenlemesinde ve diğer markaların modellerinden geride bırakmamasında fayda var. Zira daha yüksek miktarlarda kar elde etmek istiyorlarsa bu şart gibi görünüyor...

Okuyucu Yorumları