Huawei P20 ve Huawei P20 Pro Satışa Çıkıyor!

Huawei P20 ve Huawei P20 Pro, Türkiye pazarında satışa çıkıyor. Telefonların fiyatları belli oldu.

İşte Huawei P20 Pro'nun fiyatı!

HUAWEI, 26 Nisan akşamı Ferko Signature'da gerçekleşen lansmanla yeni akıllı telefonu P20 PRO'yu tanıttı. Lansmanda, alanında uzman yedi ismin P20 Pro ile çektikleri fotoğraflar sergilendi. Sabine Rividi'nin küratörlüğünü yaptığı ve yedi ünlü ismi kapsayan fotoğraf galerisi, davetlilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. Huawei P20 Pro ile fotoğraf galerisini oluşturan isimler arasında; Can Yalman, Charlotte Schmitz, Ertuğrul Ural, DJ Kiwi, Kerem Balık, Kerimcan Ertuğ ve Tuvana Büyükçınar bulunuyor.

P20 Pro, Teknoloji ve Sanatı Birleştirdi!

Huawei P20 Pro, yepyeni özellikleri, moda öncüsü tasarımı ve gelişmiş yapay zekası ile rakiplerinden bir adım öne geçiyor. Yapay zekanın en gelişmiş teknolojisine sahip kamerasıyla tüketicilerin hayatında benzersiz deneyimlerin kapılarını açıyor.

Herkes İçin Uzman Fotoğraf Deneyimi

Çığır açacak akıllı telefon deneyimini teknoloji ve sanatın birleşmesiyle tanıtan HUAWEI, P20 Pro serisi ile kullanıcıların profesyonel kalitede fotoğraf çekmesini çok kolay bir hale getiriyor. Fotoğraf galerisinde yer alan sanatçıların her biri, P20 Pro'nun farklı özelliklerini öne çıkaracak şekilde fotoğraf çekimleri yaptı.

Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Ülke Müdürü Seth Wang; "Yeni Huawei P20 Pro ile fotoğrafçılık artık çok daha kolay. Yapay zeka ile 500'den fazla ortam ve obje tanımlama özelliği ile 19 farklı senaryo ve obje belirleniyor. Yine bu seride bulunan yapay zeka algoritmasını fotoğraf galerisinde istenilen fotoğrafın çok kısa bir sürede bulunmasına yardım edecek şekilde tasarladık. Bu fotoğraf galerisinde P20 Pro ile fotoğraf çeken yedi ünlü isim de ortaya çıkan sonuçtan son derece memnun kaldı. Bunu görmek gurur verici!"

Küratör Sabine Rividi ise HUAWEI'nin yeni akıllı telefonu hakkında: "HUAWEI P20 Pro ile çekilen fotoğrafların küratörlüğünü yapmak benim için çok heyecan vericiydi. İnanılmaz kalitede gelen fotoğraflar, beni şaşırtıcı derecede mutlu etti. Tüm fotoğraflar, bir profesyonelin çektiği fotoğraflarla aynı kalitede.

Hepsi doğru renklerle harmanlanan fotoğraflar hayatı ve duyguları da aktarıyor. Bu galeri, akıllı telefonların fotoğrafçılıkta çığır açan yeni bir döneme girdiğinin en iyi göstergesi ve HUAWEI de bu akımın lideri olarak karşımıza çıkıyor." dedi.

Huawei P20 ve Huawei P20 Pro fiyatı

Tavsiye Edilen Satış Fiyatı:

Huawei P20: 3.999TL

HUawei P20 Pro: 4.999TL

Okuyucu Yorumları