Inca'dan terletmeyen kablosuz fare!

Inca'nın yeni kablosuz faresi, sunduğu yüksek çözünürlük ve diğer özellikleriyle dikkat çekiyor

Inca'dan terletmeyen fare!

INCA kablosuz mouse serisinin beğenilen bir ürünü olan IWM-700GL Laser 2.4 Ghz Wireless Nano Alıcılı Rubber Mouse'a yeni özellikler ekleyerek tüketicisi ile buluşturdu. Siyah ve turuncu tuş tasarımını; 12 Metreye kadar sağladığı kablosuz çekim gücü ile birleştiren INCA IWM-700GL üretiminde kullanılan laser teknolojisi ile optik bir mouse'a kıyasla 20 kat daha etkin bir performans sağlıyor.

DPI ayarlama butonu sayesinde kullanıcısına farklı uygulamalar için farklı çözünürlük şeçenekleri sunan IWM-700GL Laser 2.4 Ghz Wireless Nano Alıcılı Rubber Mouse, üretiminde kullanılan lazer teknolojisi ve otomatik uyku modu fonksiyonu ile enerji tasarrufu sağlıyor. Bu özelliklerinin yanı sıra INCA IWM-700GL dış yüzeyinde kullanılan rubber yüzey ile el terlemesini engelliyor ve 6 tuş ile kolay kullanım imkanı sunuyor. Kablosuz ve kesintisiz olarak sağladığı bağlantı gücünün yanı sıra, tak-çalıştır özelliği ile sürücü gerektirmeden kolayca çalışabilen INCA IWM-700GL fiyat-performans özelliği ile de dikkat çekiyor.

IWM-700GL Laser 2.4 Ghz Wireless Nano Alıcılı Rubber Mouse, yenilenen serisi ile seçkin teknoloji marketleri'nde tüketicinin beğenisine sunuldu.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları